Αναζήτηση

Η TetraForm ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme και Natgraph.

Η TetraForm ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme και Natgraph.

Σε σημαντική επένδυση προχώρησε η εταιρία TETRAFORM, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μεταξοτυπίας και θερμοδιαμόρφωσης πλαστικών στην ελληνική αγορά με σημαντικό όγκο εξαγωγών.

Η εταιρία, με έδρα το Κιλκίς, ειδικεύεται στην παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών, από τον σχεδιασμό και κατασκευή των καλουπιών, την εκτύπωση, τη θερμοδιαμόρφωση των πλαστικών φύλλων έως το τελικό φινίρισμα.

Μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς της περιλαμβάνει την κατασκευή ελαστικών για επαγγελματικά ψυγεία, ενώ διαθέτει τμήμα μεταξοτυπίας για εκτυπώσεις σε πλαστικά και μεταλλικά φύλλα, υαλοπίνακες, αυτοκόλλητα κ.α. Κατέχει υψηλή τεχνογνωσία, τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και σε προδιαγραφές κατεργασίας. Εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα μεγάλων δυνατοτήτων, στοχεύει πάντα στην καλύτερη τελική ποιότητα των προϊόντων και τη βελτιστοποίηση της παραγωγής της. Για την ενίσχυση του τμήματος μεταξοτυπίας, επιλέχθηκε το ¾ αυτόματο, επίπεδο εκτυπωτικό μοντέλο Thieme 3000 S για διαφημιστικές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης (έως 1,5 x 3m).

Ιδανικό για εκτύπωση μεταλλικών και άλλων άκαμπτων υλικών μεγάλου βάρους, το Thieme 3000 S προσφέρει υψηλή σταθερότητα, επαναληψιμότητα και μείωση του χρόνου προετοιμασίας. Διαθέτει τραπέζι κατασκευασμένο από τριπλό αλουμίνιο με ανθεκτική, ανοδιωμένη επιφάνεια. Φέρει οδηγούς σύμπτωσης υδραυλικής λειτουργίας στο πίσω μέρος και οριζόντια, με δυνατότητα μεμονωμένης σύνδεσης και αποσύνδεσης του καθένα απ’ αυτούς.

Thieme 3000S

Η εισαγωγή του φύλλου γίνεται από μπροστά. Οι μπάρες στήριξης των τελάρων ρυθμίζονται για διαφορετικά μεγέθη, ενώ το κλείδωμα τους στη θέση εκτύπωσης γίνεται υδραυλικά και είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.

Χρησιμοποιείται σπάτουλα υψηλής τεχνολογίας Thieme με σταυρωτή κίνηση. Πραγματοποιείται υδραυλική αντιστροφή από τη σπάτουλα εκτύπωσης στη σπάτουλα επάλειψης, με απεριόριστη ρύθμιση της γωνίας της σπάτουλας μέσω στροφάλου. Το πέρασμα της σπάτουλας εκτύπωσης, η εκκίνηση της εκτύπωσης και η λήξη είναι προγραμματιζόμενα, ενώ οι ταχύτητες και η πίεση της σπάτουλας εκτύπωσης και επάλειψης ρυθμίζονται επίσης ηλεκτρονικά.

Το σύστημα διαθέτει ταμπλό ελέγχου με οθόνη αφής και κάμερα προαιρετικά για αυτόματη στοίχιση του τελάρου και επίτευξη συμπτώσεων εκτύπωσης.

Παράλληλα με το εκτυπωτικό σύστημα, η TETRAFORM επένδυσε σε περιφερειακό εξοπλισμό των Thieme και Natgraph. Το τροχείο σπάτουλας Thieme TSC 130 προσφέρει εργοστασιακό τρόχισμα και βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης χάρις στην περιστρεφόμενη λεπίδα που εξασφαλίζει κοπή ακριβείας. Το TSC 130 κόβει λωρίδα μόλις 0,8mm από την άκρη της σπάτουλας με τη χρήση ειδικού λιπαντικού, δεν παράγει σκόνη στο χώρο και βελτιώνει την αντοχή της σπάτουλας.

Τροχείο σπάτουλας Thieme TSC 130

Για το αποτελεσματικό στέγνωμα των εκτυπώσεων με μελάνια UV επιλέχθηκε γέφυρα UV της Νatgraph για στεγνωτήρια αέρος. Οι γέφυρες αυτές προσαρμόζονται εύκολα στην εισαγωγή στεγνωτηρίων αέρος και πολυμερίζουν τα μελάνια UV πριν το εκτυπωμένο υλικό εισέλθει στο τμήμα αέρα. Είναι κατάλληλες για μελάνια/coatings UV σε διαφημιστικά και ηλεκτρονικά είδη, γυαλί, πιστωτικές κάρτες, POP συστήματα προβολής και λοιπά υλικά.

Οι γέφυρες UV Νatgraph έχουν compact σχεδιασμό, εσωτερικό ανεμιστήρα εξαγωγής/ψύξης, φίλτρο υπέρυθρου από χαλαζία και κύκλωμα ανίχνευσης βλάβης. Είναι εξοπλισμένες με χρονόμετρα/αμπεριόμετρα, προειδοποιητική σειρήνα και προαιρετικό αισθητήρα κίνησης ιμάντα. Διατίθενται με μια ή δύο λάμπες, σε 8 στάνταρ πλάτη στεγνώματος από 70cm έως 215cm που καλύπτουν όλα τα κοινά σχήματα εκτύπωσης.

Γέφυρα UV της Νatgraph       

Τέλος, για τη διαχείριση των ρολών αυτοκόλλητων βινυλίων, φιλμ κ.α. που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες, οι υπεύθυνοι προμηθειών της εταιρίας ολοκλήρωσαν την επένδυση με τη ρολοκοπτική μηχανή TGE 1600 της Flexa. Συμβατή με τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, η TGE διαχειρίζεται ρολά μέγιστου πλάτους 1,6m και διαμέτρου 210 mm. Το σύστημα είναι ηλεκτροκίνητο, με ταχύτητα κοπής που φτάνει τις 370 περιστροφές/λεπτό, διακόπτη έναρξης λειτουργίας στη λαβή του μαχαιριού και βαθμονομημένη κλίμακα για εύκολη τοποθέτηση της λεπίδας στην επιθυμητή θέση. Η λύση κοπής ρολών της Flexa, κορυφαίας εταιρίας στα συστήματα φινιρίσματος & επιγραφοποιίας, βοηθά στη μείωση του στοκ ρολών διαφορετικού πλάτους και την οικονομία χρόνου από τη μέτρηση του πλάτους των ρολών.

Ρολοκοπτική TGE 1600 της Flexa

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Thieme, Natgraph και Flexa στην εταιρεία
GRAPHCOM ΕΠΕ, info@graphcom.gr, www.graphcom.gr, 2109823800

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top