Αναζήτηση

Indie Awards 2021

Indie Awards 2021

Τα Indie Awards είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ανεξάρτητα agencies, από όλους τους κλάδους της Επικοινωνίας. Στόχος τους να αναδείξουν τη δουλειά των ανεξάρτητων εταιρειών και να επιβραβεύσουν το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 1. BEST IN FILM
  Βραβεύονται μεμονωμένες διαφημιστικές ταινίες ή καμπάνιες που ξεχωρίζουν για το storytelling τους.
 2. BEST IN PRINT / OUTDOOR
  Βραβεύονται μεμονωμένες καταχωρήσεις και billboards ή καμπάνιες που ξεχωρίζουν για την ιδέα και την υλοποίησή τους.
 3. BEST IN RADIO
  Βραβεύονται μεμονωμένα ραδιοφωνικά σποτ, καμπάνιες και περιεχόμενο που ξεχωρίζουν για την ευφυή αφηγηματικότητά τους και τη δεξιοτεχνική χρήση του ήχου στην υλοποίησή τους. 
 4. BEST IN DIGITAL
  Βραβεύονται τα έργα, οι ενέργειες και οι καμπάνιες που χρησιμοποίησαν με δημιουργικό τρόπο τις τεχνολογίες, πλατφόρμες και ψηφιακά Μέσα για να αφηγηθούν το μήνυμα ενός brand.
 5. BEST IN DESIGN
  Βραβεύονται τα έργα εκείνα στα οποία το Design κατάφερε να επικοινωνήσει με πετυχημένο τρόπο το μήνυμα της μάρκας ή/ και να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη οπτική ταυτότητα αναγνωρίσιμη από τον καταναλωτή. 
 6. BEST IN DIRECT
  Βραβεύονται οι ενέργειες εκείνες που επικοινωνούν με δημιουργικό τρόπο ένα συγκεκριμένο μήνυμα, επιτυγχάνοντας τους στόχους της μάρκας σε όρους μετρήσιμης αντίδρασης από το κοινό.
 7. BEST IN MEDIA
  Βραβεύονται τα πλάνα και οι στρατηγικές εκείνες που αξιοποίησαν δημιουργικά τα επιμέρους Μέσα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της καμπάνιας.
 8. BEST IN PR
  Βραβεύονται τα έργα εκείνα που επιδεικνύουν δημιουργική στρατηγική σκέψη και που επηρέασαν την κοινή γνώμη με τρόπο τέτοιο, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της μάρκας.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα είναι ανοιχτή έως 15/1/2021.

Για δήλωση συμετοχής, περισσότερες πληρφορίες για τα βραβεία και τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top