Αναζήτηση

Inelme για την Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Inelme για την Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Inelme SILCL: Επαναστατική μέθοδος καθαρισμού Anilox

Η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1931 και σήμερα πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της εύκαμπτης συσκευασίας στην Ευρώπη, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.
Η εταιρεία διαθέτει δύο εργοστάσια στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη στους πελάτες της με λύσεις συσκευασίας που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. επένδυσε σε τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα καθαρισμού anilox, το Laser Anilox Cleaner SILCL1F50-20 I-LAC, που κατασκευάζεται από την Inelme, Ισπανία.
Η φροντίδα και ο καθαρισμός του anilox είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις σε φλεξογραφία, offset και κυματοειδές χαρτόνι. Μόλις ο κύλινδρος συγκεντρώσει υπολείμματα (βρωμιές), οι κυψέλες φράσσουν και η διασπορά των χρωμάτων μειώνεται με απώλειες στους χρωματικούς τόνους.
Το Inelme SILCL είναι μια επαναστατική μέθοδος καθαρισμού για anilox, χρησιμοποιώντας δέσμη λέιζερ που απομακρύνει άμεσα κάθε είδους βρωμιά, με βαθύ καθαρισμό των κυψελών, απόλυτη ασφάλεια, χωρίς απόβλητα και με εξαιρετική επιτυχία, σε σύντομο χρόνο και ελάχιστη απασχόληση του χειριστή.

Πληροφορίες για το INELME SILCL στην LINO ΑΕBE, τηλ. 210-9010635, email: info@lino.gr, www.lino.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top