Αναζήτηση

Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019

Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019

Το περιοδικό All Pack Hellas και η Dk Marketing προκηρύσσουν τον “5ο Διαγωνισμό Ετικέτας, Gold Label Awards 2019”.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo στις 30-11 και 1-12-2019. Με την υποστήριξη του Βιβλίου Γραφικών Τεχνών, της εφημερίδας «Τυπογραφία» και του ΕΛΣΕΤ.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους σχεδιαστές και δημιουργούς ετικετών, στους παραγωγούς ετικετών, στους τελικούς πελάτες και τέλος στους σπουδαστές.

Στόχος του διαγωνισμού

Να εστιάσει, να αποδείξει και να προωθήσει τα πλεονεκτήματα και τη χρηστική αξία των αυτοκόλλητων ετικετών, να προβάλλει και να ενθαρρύνει τον προωθητικό ρόλο της ετικέτας (αποτελεσματικό marketing, προώθηση, αναγνώριση προϊόντος κ.λπ.)

Οφέλη συμμετοχής

Όλοι οι συμμετέχοντες θα προβληθούν από τις σελίδες του All Pack Hellas και του διμηνιαίου Newsletter. Οι νικητές θα προβληθούν μέσω παρουσίασης της βραβευμένης ετικέτας, συνέντευξης και αρθρογραφίας, στο περιοδικό All Pack Hellas καθώς και στο διμηνιαίο Newsletter.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγειτην Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2019

Τελετή απονομής βραβείων

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | Helexpo Μαρούσι

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής και το πρόγραμμα

Πληροφορίες: All Pack Hellas, Τριανταφύλλου Γιώργος Τ. 210 3602919, E. ek@allpackhellas.grgt@allpackhellas.gr S. www.allpackhellas.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top