Αναζήτηση

Νέο λογότυπο και ταυτότητα ΗΒΗ από την Tribe

Νέο λογότυπο και ταυτότητα ΗΒΗ από την Tribe

Με νέα εικόνα, λογότυπο και συσκευασίες έκανε την εμφάνισή της η Ηβη στα ράφια των supermarkets. Τον επανασχεδιασμό της ταυτότητας της Ηβη επιμελήθηκε η Tribe που ανέλαβε  και την συνολική επικοινωνία της μάρκας.

Χρησιμοποιώντας ώς υλικά τα καθαρά χρώματα και τις φόρμες του ελληνικού τοπίου και με σαφείς αναφορές στο ελληνικό design του 60 και το εμβληματικό λογότυπο του 1969, το νέο λογότυπο της Ηβη σχεδιάστηκε για να εκφράσει μιά νεα διαφορετική εποχή για τη μάρκα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα συνασθήματα αγάπης και οικειότητας, αυτά που κάνουν την μάρκα αγαπητή εδώ και περίπου έναν αιώνα.

Οι συκευασίες της Ηβη ακολουθούν το καθαρό design του νέου λογοτύπου της μάρκας χρησιμοποιώντας πολύ ξεχωριστά και έντονα χρώματα για τα variants καθώς και στοιχεία απο τον κόσμο των φρούτων και των αναψυκτικών για να δημιουργήσουν μιά νεα φρέσκια εικόνα της μάρκας στο ράφι που υπόσχεται fun, δροσιά και απόλαυση ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ότι μας θυμίζει την Ηβη που αγαπήσαμε.

 

Πηγή: www.advertising.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top