Αναζήτηση

Novacel Hellas, ΕΤΠΑ Packaging A.E.E.E. και Rhyguan σε συνεργασία κορυφής

Novacel Hellas, ΕΤΠΑ Packaging A.E.E.E. και Rhyguan σε συνεργασία κορυφής

Tην Novacel Hellas (μία εταιρεία του οικοσυστήματος εταιρειών Innvestio) θεώρησε ως ιδανικό συνεργάτη της η EΤΠΑ Packaging A.E.E.E. για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγής της.

Η EΤΠΑ Packaging A.E.E.E. εγκατέστησε το ψηφιακό μηχάνημα φινιρίσματος ετικετών Rhyguan TOP 330PLUS2, που προσέδωσε υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη ψηφιακή επεξεργασία και στη μετατροπή των ετικετών στην παραγωγική της αλυσίδας.

Το Rhyguan TOP 330PLUS2 αποτελεί μία σύγχρονη και συμπαγή λύση, σερβοκίνητη και ψηφιακά ελεγχόμενη για μετατροπή ετικετών. Σχεδιάστηκε για το φινίρισμα ψηφιακά εκτυπωμένων ετικετών με μονάδα die cutting, ημιπεριστροφικής λειτουργίας. Περιλαμβάνει μονάδα Flexo με δυνατότητες τόσο ημι-περιστροφικής όσο και πλήρους περιστροφικής εκτύπωσης, με εγκατεστημένη μονάδα Corona, ένα τύμπανο ψύξης για τη διεύρυνση της γκάμας των μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μηχάνημα, ώστε να συμπεριληφθούν και μέσα που αντιδρούν στη θερμότητα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μεγάλο μαγνητικό κύλινδρο Z204 και κύλινδρο εκτύπωσης για να επιτρέπει ένα μήκος πλαισίου που ταιριάζει σε όλους τους γνωστούς ψηφιακούς εκτυπωτές της αγοράς, όπως η Xeikon. Δίνει τη δυνατότητα εκτύλιξης και κοπής (slitting) τόσο προς τη φορά του ρολογιού όσο και αντίστροφα, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη μονάδα επανατύλιξης matrix και διπλό rewind.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Για το έργο ο κος Ιωάννης Σφατκίδης (Δ/ντής Παραγωγής) εκ μέρους ΕΤΠΑ Packaging, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

«Θεωρούμε ότι οι ανάγκες μας θα καλυφθούν άριστα από το μηχάνημα της Rhyguan. Η ήδη υπάρχουσα συνεργασία με την Novacel Hellas και η επικοινωνία με τα στελέχη της ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να εμπιστευτούμε την πρόταση τους για μηχανή ψηφιακής επεξεργασίας ετικέτας».

Ο κος Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Novacel Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

«Είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΤΠΑ πραγματοποίησε μία εξαιρετική επένδυση δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Novacel Hellas. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρία με το πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό μας τμήμα αλλά και με την υποστήριξη δεύτερου επιπέδου της Rhyguan Europe».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι η ΕΤΠΑ Packaging

Η ΕΤΠΑ Packaging από το 1982 έως σήμερα έχει κύρια ενασχόληση τη παραγωγή τυπωμένων υλικών συσκευασίας με εγγυημένη ποιότητα, καθώς την υποστήριξη των πελατών με νέες ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις που θα προσθέσουν αξία στο τελικό προϊόν και θα το οδηγήσουν τελικά σε αυξημένες πωλήσεις. Η εταιρία μέσα από την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και έχει εντάξει στο πελατολόγιό της μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top