Αναζήτηση

"Σημεία και τέρατα" στο Πατρινό Καρναβάλι 2022

Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός που προκήρυξε η Κ.Ε.ΔΗ.Π. Καρναβάλι Πάτρας για τις κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.

Στην κεντρική αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 με θέμα «Σημεία και Τέρατα» αναδείχθηκε νικητής ο κ. Σπυρίδων-Παναγιώτης Κιτσινέλης, στην αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2022 η κα Ελιάνα Νικολοπούλου και στην αφίσα του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού η κα Μαρία – Νικολίνα Σκαρπέτα. 

Αναλυτικά: 

Για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για την ανάδειξη της κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 κατατέθηκαν 24 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν οι:

    1. Κιτσινέλης  Σπυρίδων – Παναγιώτης : 1ο  Βραβείο

    2. Αργυράτος  Ευθύμιος: 2ο Βραβείο

    3. Γκόλα Ευγενία-Εβίτα: 3ο Βραβείο

Για την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2022 κατατέθηκαν 7 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν  οι:

    1. Νικολοπούλου Ελιάνα: 1ο   Βραβείο – Τιμητική Διάκριση  

    2. Βάρδας  Δημήτριος: 2ο  Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

    3. Κιτσινέλης Σπυρίδων-Παναγιώτης: 3ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

Για την αφίσα του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού κατατέθηκαν 6 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν   οι:

    1. Σκαρπέτα Μαρία – Νικολίνα:  1ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

    2. Σκανδάλη Ευτυχία του Βασιλείου: 2ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

    3. Κιτσινέλης Σπυρίδων – Παναγιώτης: 3ο   Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

    Η απονομή των βραβείων και τιμητικών διακρίσεων θα γίνει κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 που θα φιλοξενηθεί στα Παλαιά Σφαγεία. 

 Η ΚΕΔΗΠ «Καρναβάλι Πάτρας» συγχαίρει τους νικητές των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις δημιουργικές προτάσεις που κατέθεσαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για το Πατρινό Καρναβάλι.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top