Αναζήτηση

Tο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019 γιορτάζει με αυτά τα φανταστικά Design και Animation Projects

Tο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019 γιορτάζει με αυτά τα φανταστικά Design και Animation Projects

Οι καλύτερες προσωπικές και εμπορικές δουλειές, εμπνευσμένες από το Παγκόσμιο Κυπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν τα Google Doodles του Priya Mistry και η γιγαντιαία διαφημιστική πινακίδα και τοιχογραφία της Claudine O'Sullivan.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019 της FIFA, πραγματοποιείται ήδη από τις 7 Ιουνίου στο καλλιτεχνικό προπύργιο της Γαλλίας, με 24 ομάδες να αγωνίζονται για το βραβείο.

Είτε είστε φαν του ποδοσφαίρου είτε όχι, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι αθλητικά γεγονότα σαν και αυτό, συχνά «γεννούν» μεγάλα προσωπικά και εμπορικά έργα από όλο τον κόσμο.

Με το γυναικείο ποδόσφαιρο να πηγαίνει όλο και καλύτερα, έχουμε ήδη παρατηρήσει ότι το συγκεκριμένο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει κάνει και ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα εικονογραφικά, με τα φοβερά Google Doodles που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, πάμε να δούμε τις δουλειές που έχουν ξεχωρίσει ως τώρα.

 

Ημερήσια Google Doodles


WWC 2019, ημέρα πρώτη

Τα Google Doodles δεν αποτυγχάνουν ποτέ να εντυπωσιάσουν. Από την προηγούμενη εβδομάδα η μηχανή αναζήτησης έχει μοιραστεί δώδεκα doodles για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019, τα οποία υπογράφουν οι Priya Mistry, Nuria Boj και Sehee Chae.


WWC 2019, ημέρα δεύτερη  


WWC 2019, ημέρα τρίτη  


WWC 2019, ημέρα τέταρτη  


WWC 2019, ημέρα πέμπτη  


WWC 2019, ημέρα έκτη  


WWC 2019, ημέρα έβδομη  


WWC 2019, ημέρα όγδοη  


WWC 2019, ημέρα ένατη  WWC 2019, ημέρα δέκατη  


WWC 2019, ημέρα δωδέκατη

Ο Dan Evans καταγράφει τις μεγάλες στιγμές του Mundial

Ο Dan Evans συνδυάζει την ποπ κουλτούρα με εκρηκτικά χρώματα, και η πρώτη του δουλειά εμπνευσμένη από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019 είναι εντυπωσιακή.  

Ο Dan δημιούργησε αυτήν την εικόνα για τον πρώτο αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Νότιας Κορέας και θα δημιουργήσει μια σειρά από εικόνες εμπνευσμένες από το τουρνουά ποδοσφαίρου για το τριμηνιαίο περιοδικό Mundial.

Τα ραφτά σήματα για τη Nike της Marylou Faure

Η Marylou Faure έχει κάνει πέντε συνολικά συνολικά ραφτά σήματα για τη Nike, εμπνευσμένα πάντα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019.  

Η Claudine O'Sullivan σχεδιάζει την Erin Cuthbert

Η νικήτρια του World Illustration Award, Claudine O'Sullivan, σχεδίασε μια τοιχογραφία που απεικονίζει την Σκωτσέζα παίκτρια Erin Cuthbert, με τα χρώματα που χρησιμοποιούν περισσότερο οι «καλλιτέχνες του δρόμου» στην γενέτειρα πόλη της Cuthbert, η οποία έχει επίσης αναρτηθεί στις διαφημιστικές πινακίδες του Piccadilly Circus.  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top