Αναζήτηση

Αφήστε τη μουσική να παίζει! Το νέο τρίο της Guandong ανέβηκε στη σκηνή

Αφήστε τη μουσική να παίζει! Το νέο τρίο της Guandong ανέβηκε στη σκηνή

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 Σεπτεμβρίου 2022: Η καρδιά της Guandong χτυπά στο ρυθμό της καινοτομίας! Είναι μια δυναμική εταιρεία, αφοσιωμένη στη δημιουργία καινοτόμων υλικών που ξεπερνούν τα όρια της οπτικής επικοινωνίας και που με τα χρόνια πειραματίζεται συνεχώς και παράγει καινοτόμα υλικά εκτύπωσης, τόσο που αναγνωρίζεται ως ο «Specialty Specialist» στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία επέλεξε τη Viscom για το άνοιγμα της σεζόν 2022-2023, όπου το νέο TRIO θα ξεκινήσει τον χορό υποβάλλοντας υποψηφιότητα για να εκλεγεί προϊόν της χρονιάς. Σύμφωνα με τα λόγια του Edoardo Elmi, προέδρου και ιδρυτή της Guandong, καθώς και ενός από τους κορυφαίους ειδικούς στα πλαστικά στον κόσμο: «Στον κόσμο της μουσικής, ένα τρίο μπορεί να αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία: ένα τρίο από έγχορδα όργανα, ένα τρίο από ξύλινα πνευστά όργανα σε διάφορους σχηματισμούς, ένα τρίο πνευστών. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, όπως πολλά είναι και τα διαφορετικά συστατικά που μπορούν να συνδυαστούν για να συνθέσουν ένα πολυστρωματικό υλικό». Συνεχίζει εξηγώντας γιατί το TRIO είναι ένα υλικό άνευ προηγουμένου. «Το τμήμα R&D της εταιρείας μας εργάστηκε σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα για την κατασκευή του TRIO. Όπως ακριβώς όταν μια ορχήστρα ετοιμάζει ένα νέο μουσικό κομμάτι, κάνουν πρόβες για μήνες, δοκιμάζοντας τα διάφορα όργανα για να πετύχουν την συμφωνία που θέλουν». Και η τέλεια συμφωνία της Guandong είναι μια σχεδόν καθολική υποστήριξη όσον αφορά την ικανότητα εκτύπωσης και την πρόσφυση μελανιού.

Προχωρώντας στις πιο τεχνικές πτυχές του TRIO, ο Elmi εξηγεί ότι η καινοτόμος διαδικασία πολλαπλών επιπέδων σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις κύριες τεχνολογίες εκτύπωσης (laser, indigo, inkjet, offset και digital offset), εξασφαλίζοντας άριστα ποιοτικά αποτελέσματα με κάθε τύπο μελανιού (υγρό και στερεό toner, UV, Led, Latex και οικολογικού διαλύτη). Επιπλέον, τα ειδικά συνδετικά μέσα από τα οποία αποτελούνται οι στρώσεις του TRIO,  εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοση ακόμη και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, που κυμαίνονται από
-20°C έως +160°C. «Με βάση τη μεγάλη εμπειρία μου στον κόσμο των εκτυπώσεων και των υλικών, πιστεύω ότι αυτό το προϊόν είναι επαναστατικό», καταλήγει ο Elmi.

Το TRIO είναι ένα φιλμ τριών στρώσεων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από σύνθετο υλικό, το οποίο συνδυάζει βιωσιμότητα και εξαιρετική ευελιξία εφαρμογής. Είναι κατασκευασμένο με 74% ανακυκλωμένα πλαστικά και έχει σχεδιαστεί – εξαρχής – για να περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά. Όλα αυτά χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος. Στην πραγματικότητα, εγγυάται τη μέγιστη σταθερότητα για κάθε τύπο εφαρμογής. Το TRIO είναι 100% ανακυκλώσιμο και ξεχωρίζει για την απαράμιλλη αναλογία τιμής/απόδοσης. Διατίθεται τόσο σε φύλλα, που διανέμονται από το τμήμα Mr Magnus, όσο και σε ρολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top