Αναζήτηση

Η Guandong παρουσιάζει μια νέα γκάμα υλικών στην διακόσμηση τοίχων

Η Guandong παρουσιάζει μια νέα γκάμα υλικών στην διακόσμηση τοίχων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΙΧΩΝ: ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΑΣΗ

4 Ιουνίου 2021: Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εκτυπωτές και οι εφαρμοστές πρέπει να είναι ευέλικτοι, γρήγοροι, ανταγωνιστικοί και να συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές καινοτομίες στους τομείς των μηχανημάτων και των υλικών. Προκειμένου να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στον γρήγορο ρυθμό των εκστρατειών και των διαφημίσεων της τελευταίας στιγμής, είναι σημαντικό να έχετε πάντα το πιο κατάλληλο υλικό διαθέσιμο, ασφαλές και πιστοποιημένο για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Οι τοίχοι μπορούν να επενδυθούν μόνο με ταπετσαρία;

Αυτό αντιπροσωπεύει την πρόκληση που ανέλαβε το τμήμα R&D της Guandong, το οποίο ανέκοψε το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την τάση «εφαρμογή και αφαίρεση» στη διακόσμηση τοίχων, που παραδοσιακά πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ταπετσαρία. Ένα υλικό που, ακόμη και στις πιο προηγμένες εκδόσεις του, παρουσιάζει κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά την εφαρμογή, την ταχύτητα αφαίρεσης, τα υπολείμματα, την αντίσταση και τη διάθεση. «Οι τεχνικοί μας από καιρό έκαναν έρευνα με στόχο την δημιουργία της συνταγής για την τέλεια ταπετσαρία», μας λέει ο Fabio Elmi, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης στο Guandong. «Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι η απάντηση είχε ήδη δοθεί στον εκτεταμένο κατάλογό μας, βελτιστοποιώντας περαιτέρω την απόδοση των υποστηριγμάτων που υπάρχουν στις δικές μας σειρές και καθιστώντας τα τεχνικά κατάλληλα για αυτή τη νέα, ενδιαφέρουσα ιδέα του Wall DressingΓια να ντύσετε και να καλύψετε τοίχους μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη σε εναλλακτικές λύσεις με τις πιο διαφορετικές υφές, αλλά όλες ικανές να συνδυάζουν την απλότητα, την ταχύτητα εφαρμογής και την αφαίρεση, την ασφάλεια και, πάνω από όλα, μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, με ολοένα και πιο διαδεδομένες ανάγκες στον τομέα της οικολογικής αειφορίας.

Μεγάλα καταστήματα και διανομείς, εστιατόρια και ξενοδοχεία, εταιρικά γραφεία και ιδιωτικές κατοικίες: Το Wall Dressing της Guandong ταιριάζει σε κάθε κάθετη ανάγκη εξατομίκευσης, απελευθερώνοντας τη φαντασία για άπειρες εφαρμογές, τόσο στους τομείς της διαφήμισης όσο και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. ReVita®, ReVita® Tack Puro, TAP, Wally και M & F Visual Comm: αυτά είναι τα υλικά που ο «Specialties’ Specialist» έχει αναδιαμορφώσει για τη διακόσμηση τοίχων και κάθετων επιφανειών.

Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πολυεστέρα, το ReVita® είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής και υπεύθυνης διαχείρισης διεργασιών παραγωγής, με προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος και την κυκλική οικονομία. Ενσαρκώνει τέλεια τη φιλοσοφία Greenlife® της Guandong. Εφαρμόζεται με κόλλα, επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών και φιλικών προς το περιβάλλον διακοσμήσεων, εκτυπώσιμων με οποιαδήποτε τεχνολογία, από UV έως Latex.

Το TAP, ένα αυτοκόλλητο πολυεστερικό ύφασμα, εφαρμόζεται χωρίς κόλλα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση επίπλων. Η εξαιρετική ικανότητα κάλυψης του TAP, η αδιαφάνεια της επιφάνειας και η βαμβακερή επίστρωσή του το καθιστούν ιδανικό για εξαιρετικά κομψές και εκλεπτυσμένες επενδύσεις τοίχων, αναδεικνύοντας τη λάμψη των χρησιμοποιούμενων χρωμάτων.

Το υλικό ReVita® Tack Puro, ο ανακυκλωμένος και ανακυκλώσιμος πολυεστέρας  με εφέ υφάσματος, μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κόλλα, χάρη στην τεχνολογία Nano-Tack® (nano-dots). Ένα πλεονέκτημα που το καθιστά επαναχρησιμοποιήσιμο και επανατοποθετούμενο επ’ άπειρον, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή φθορές στις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων. Επιπλέον, η αντιολισθητική πιστοποίηση R-10 το καθιστά εξαιρετικά ασφαλές για την υλοποίηση γραφικών δαπέδου, που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δάπεδα.

Για τον σκοπό του Wall Dressing έχουμε επίσης βελτιστοποιήσει άλλο ένα best seller της Guandong, το θρυλικό Wally. Ένα αυτοκόλλητο φιλμ από ανακυκλωμένο πολυεστέρα από τη γραμμή τεχνολογίας Nano-Tack®, που επιτρέπει την υλοποίηση άμεσων διαφημιστικών μηνυμάτων και προσωρινών διακοσμήσεων σε τοίχους και έπιπλα, τα οποία μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν και να αφαιρεθούν, ακόμη και από μη επαγγελματίες.

Τέλος, τα M&F Visual Comm, είναι σειρά μαγνητικών και σιδηρούχων προϊόντων που αλλάζει ριζικά την προσέγγιση για τη διακόσμηση κάθετων επιφανειών. Μια εξαιρετικά δυναμική και ευέλικτη λύση, είναι ιδανική για «εφαρμογή και αφαίρεση» εφαρμογών γραφικών σε καταστήματα, εστιατόρια και γραφεία.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top