Αναζήτηση

Νέο Sample Kit από την GUANDONG

Νέο Sample Kit από την GUANDONG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τα «Δείγματα εφαρμογών» της, η GUANDONG είναι ένα βήμα μπροστά στην διευκόλυνση του διαλόγου μεταξύ εκτυπωτών και τελικού καταναλωτη.

14 Απριλίου 2021: Η Guandong, γνωστή στην Ευρωπαϊκή αγορά ως “Specialities Specialist”, προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στην επικοινωνία με όλους τους «κρίκους» της αλυσίδας εφοδιασμού, τόσο στην οπτική επικοινωνία όσο και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. «Για αρκετό καιρό τώρα, δεν συνδιαλεγόμαστε μόνο με προμηθευτές, αντιπροσώπους και εκτυπωτές, αλλά και με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και λιανοπωλητές, δηλαδή όλους εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν τους τελικούς χρήστες, ή και να γίνουν οι ίδιοι τελικοί χρήστες των προϊόντων μας», εξηγεί ο Daniele Faoro, CEO της Guandong. Τους τελευταίους μήνες, η Guandong έχει αναπτύξει πολλά καινοτόμα εργαλεία για την προώθηση της επιχειρησιακής συνεργασίας και του διαλόγου μεταξύ εκτυπωτών και τελικών καταναλωτών, ξεκινώντας με το νέο διαδραστικό ψηφιακό κατάλογο MM21 Collection, ο οποίος παρουσιάζει την τεράστια και συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα προϊόντων και λύσεων σε 5 διαφορετικά γλώσσες. Στη συνέχεια, υπάρχει μια νέα εφαρμογή για smartphone, με πολύ εύκολο περιβάλλον χρήσης, που περιλαμβάνει μια συλλογή γεμάτη εικόνες και βίντεο που απεικονίζουν και εξηγούν τις αμέτρητες εφαρμογές υλικών Guandong.

Σήμερα, η Guandong κάνει ένα ακόμη βήμα με γνώμονα τους εκτυπωτές. Το “Specialities Specialist” συνδυάζει την ευελιξία των ψηφιακών εργαλείων με μια καινοτόμο ιδέα που προορίζεται να φέρει επανάσταση στην έννοια των παραδοσιακών συλλογών δειγμάτων. Τα νέα δείγματα εφαρμογών είναι μια απλή αλλά επαναστατική ιδέα, που προσφέρει στους εκτυπωτές ένα έγκυρο εργαλείο μάρκετινγκ. Είναι ένας εντελώς νέος τρόπος επικοινωνίας με πελάτες που αναζητούν καινοτόμες ιδέες και λύσεις, χρησιμοποιώντας μια πιο άμεση και αποτελεσματική γλώσσα, επιτρέποντάς τους να αγγίξουν τις διάφορες εφαρμογές των διαφόρων υλικών. Είναι σίγουρα ένας πιο διασκεδαστικός τρόπος που διεγείρει τη δημιουργικότητα των πελατών. Η Guandong εξακολουθεί να παρέχει στους εκτυπωτές και κλασικά δείγματα, ώστε να έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τα φινιρίσματα, τα πάχη, τα βάρη και τις τεχνικές επιδόσεις των μεμονωμένων υποστηριγμάτων.

Το νέο “Sample Kit” είναι η απάντηση της Guandong σε μια απλή ερώτηση: ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει τις πραγματικές δυνατότητες ενός υλικού ή ενός υποστηρίγματος; «Εξ ου και η ιδέα του συνδυασμού των κλασικών δειγμάτων που παρέχουμε στους πελάτες μας με ένα kit δειγμάτων πραγματικών εφαρμογών που κατασκευάζονται με τα υλικά μας», εξηγεί ο Faoro. Ένα παράδειγμα είναι τα γραφικά σήμανσης δαπέδου που υποδεικνύουν τον χώρο υποδοχής ενός ξενοδοχείου, φτιαγμένα με υλικά Mr Magnus, μια οικογένεια προϊόντων που συνδυάζει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: τη δυνατότητα εκτύπωσης με 12 διαφορετικές τεχνολογίες εκτύπωσης, καθώς και την εξαιρετικά απλή χρήση και εφαρμογή. Το kit περιλαμβάνει επίσης πληκτρολόγια μεμβράνης και διασκεδαστικές εξετάσεις όρασης για παιδιά, τυπωμένα σε φύλλα Vinyljet PVC Backlit 320, τα 100% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υποστρώματα που είναι επίσης διαθέσιμα σε εκδόσεις για την παραγωγή roll up και εφαρμογών συσκευασίας. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν την αντοχή στους λεκέδες, την δυνατότητα πλυσίματος, απολύμανσης και επανατοποθέτησης, τυπωμένα σε πολυεστερικό υλικό Mr Magnus για εκτύπωση διπλής όψης -ψηφιακή toner/laser ή όφσετ- και αυτοκόλλητα για παράθυρα αυτοκινήτων ή βιτρίνες καταστημάτων που παράγονται με το PET υλικό Wally Clear. Ακόμη, υπάρχουν δείγματα που αναπαράγουν τα τυπικά γράμματα TAXI, φτιαγμένα με το NANO-TACar, ένα πολυεστερικό υλικό που αναπτύχθηκε από το τμήμα R&D της Guandong ειδικά για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επικαλυμμένο με συγκολλητική ουσία από νανοϋλικά με βεντούζες, αυτό το καινοτόμο υποστήριγμα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος αμαξώματος σε λαμαρίνα, αλουμίνιο ή πλαστικό και εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες άνω των 80 mph.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top