Αναζήτηση

Η GUANDONG προβλέπει το μέλλον με την παρουσίαση της σειράς ΜΜ21

Η GUANDONG προβλέπει το μέλλον με την παρουσίαση της σειράς ΜΜ21

Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με έναν ολοκαίνουργιο διαδραστικό κατάλογο, τώρα σε 5 γλώσσες.

12 Ιανουαρίου 2021: Η Guandong είναι μπροστά από την εποχή της και κοιτάζει το μέλλον παρουσιάζοντας μια αποκλειστική προεπισκόπηση της νέας σειράς MM21, τον πρώτο διαδραστικό κατάλογο που διατίθεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Μια καινοτομία που θα φέρει τους Ειδικούς της Guandong ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

«Ποιότητα, μελλοντικό όραμα, βιωσιμότητα και συνεργασία: αυτές είναι οι αξίες που καθοδηγούν την εταιρεία μας και θέλαμε να εκφραστούν μέσα από το νέο κατάλογο», εξηγεί ο Daniele Faoro, επικεφαλής της ομάδας της Guandong. Περιέχει τη μεγάλη γκάμα των συνεχώς αναπτυσσόμενων προϊόντων και λύσεων που χαρακτηρίζουν την Guandong, αλλά και πολλές νέες καινοτόμες υπηρεσίες που μαρτυρούν την επιθυμία της εταιρείας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών και να προωθήσει την καινοτομία.

Ένα από αυτά, είναι το G5 Factory, η αποκλειστική on demand υπηρεσία που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε οποιαδήποτε υποστήριξη στη γκάμα Guandong, καθιστώντας την πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Συγκεκριμένα, το G5 Factory προσφέρει εξατομίκευση, μισά μεγέθη, κοπές, αυτοκόλλητες βάσεις και συναρμολόγηση, όλα αυστηρά κατασκευασμένα στην Ιταλία.

Παράλληλα με το G5 Factory υπάρχουν επίσης λύσεις χρηματοδότησης που σχεδιάστηκαν από την Guandong για να καλύψουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές ανάγκες των πελατών της. Για παράδειγμα, η Trust Card, μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 500 ευρώ, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, η οποία ανάλογα με το ποσό και τον τρόπο πληρωμής, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε με εκπτώσεις, δωρεάν απευθείας αποστολή και άλλα.

«Το μέλλον είναι μια προσέγγιση: μερικοί άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι υπάρχει, εμείς βλέπουμε τι πρόκειται να υπάρξει», σχολιάζει η Nicola Landoni, υπεύθυνη της Guandong για την Ιταλία, παρουσιάζοντας μερικά από τα νέα προϊόντα της σειράς MM21. Εξαιρετικά καινοτόμα υποστηρίγματα και υλικά για οπτική επικοινωνία, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και διαφήμιση εντός καταστημάτων, όπως οι λύσεις στη μεγάλη γκάμα Mr Magnus. Μια ολόκληρη οικογένεια ειδικών προϊόντων που κυμαίνονται από μαγνητικά και σιδηρούχα υλικά έως πολυεστερικά φιλμ (Scarico d'Aria®) και αντιολισθητικά υφάσματα για ευαίσθητα δάπεδα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, όλα με ένα μοναδικό πλεονέκτημα: τη δυνατότητα εκτύπωσης με 12 διαφορετικές τεχνολογίες. Όλα είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση και την τοποθέτηση. «Δεν είναι τυχαίο ότι η Mr Magnus αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως brand, σχεδόν σαν μια ξεχωριστή εταιρεία εντός της εταιρείας, ικανή να προσφέρει εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω της ανάπτυξης νέων αγορών», σχολιάζει ο Damiano Merlo, Διευθυντής του τμήματος Smart AD & Βιομηχανίας, της Guandong.

Μία από τις νέες προσθήκες στον κατάλογο της Guandong είναι το ολοκαίνουργιο NANO-TACar, ένα πολυεστερικό υλικό επικαλυμμένο με αυτοκόλλητες βεντούζες κατασκευασμένες με νανοτεχνολογία, εκτυπώσιμο με ψηφιακή τεχνολογία, λέιζερ και όφσετ, που αναπτύχθηκε για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Εξαιρετικά απλό στην τοποθέτηση και την αφαίρεση, το NANO-TACar εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε υψηλές ταχύτητες, έως και 130 km / h σε λαμαρίνα, αλουμίνιο, ρητίνη και μη πολικά πλαστικά. Πλένεται, επανατοποθετείται, δεν αφήνει υπολείμματα και δεν προκαλεί φθορές στο αμάξωμα. Το NANO-TACar είναι επίσης ανακυκλώσιμο, καθώς μπορεί να απορριφθεί ως πλαστικό και είναι παρόμοιο με τα στερεά αστικά απόβλητα.

Καινοτομία επίσης για ένα εξαιρετικά κλασικό υλικό στην οπτική επικοινωνία για τον κόσμο του λιανεμπορίου, το Backlit film, το οποίο η Guandong προσφέρει τώρα σε ένα ολοκαίνουριο σχήμα A3+, και για εκτυπώσεις διπλής όψης με δύο πολυεστερικά φιλμ για τον κόσμο της συσκευασίας, και της ετικετοποιίας. Όλα αυτά τα νέα υλικά εκτυπώνονται με οποιαδήποτε ψηφιακή τεχνολογία, με εγγυημένα φωτεινά και ζωηρά χρώματα. Επιπλέον, όπως τα προϊόντα REvita και VinylJet, αποτελούν μέρος των πράσινων λύσεων που δημιουργήθηκαν από τους ειδικούς, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των εμπορικών σημάτων που ακολουθούν την οικολογική βιωσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top