Αναζήτηση

Νέα συνεργασία Graphcom και Inknovators

Νέα συνεργασία Graphcom και Inknovators

Η Inknovators με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μελανιών μεταξοτυπίας και εκτύπωσης υφάσματος παράγει μελάνια με βάση το νερό, μελάνια sublimation και μελάνια plastisol free pvc καθιστώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη πρώτη προτεραιότητα κατά την παραγωγική διαδικασία.
Τα μελάνια της Inknovators με βάση το νερό κατασκευάζονται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Η Inknovators είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που δεν παράγει μόνο τα μελάνια αλλά και τις πρώτες ύλες και τα συνδετικά υλικά που χρησιμοποιεί.   

Μελάνια μεταξοτυπίας για εκτύπωση σε ύφασμα

Hybrid water based (μελάνια νερού)

Τα μελάνια νερού (hybrid water based inks) του οίκου Inknovators είναι χρώματα νέας τεχνολογίας και έχουν όλα τα οικολογικά πιστοποιητικά (ΟΕΚΟ-ΤΕΧ). Είναι καλυπτικά, απαλά στην αφή και εύκολα στη χρήση. Δεν απαιτείται η χρήση καταλύτη στα αυτοπολυμεριζόμενα.
Δεν στεγνώνουν κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, έχουν άριστη αντοχή στο πλύσιμο και στην τριβή.

Διαθέτουν πολλές βάσεις και κόλλες για εκτύπωση ειδικών εφέ όπως φλοκ, γκλίτερ, φόιλ, χαβιάρι.

Μελάνια Πλαστισόλ

Τα πλαστισόλ μελάνια είναι καλυπτικά δίνουν μια απαλή ελάστική και ματ υφή στην εκτύπωση. Διαθέτουν πληθώρα από βάσεις, λευκά και κόλλες για εκτύπωση διαφόρων εφέ.

Περισσότερες πληροφορίες GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ, τηλ. 2109823800, douros@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top