Αναζήτηση

Εκτυπωτές HP Latex 3500 & 3100: Το νέο κεφάλαιο στη βιομηχανική παραγωγή εκτυπώσεων

Εκτυπωτές HP Latex 3500 & 3100: Το νέο κεφάλαιο στη βιομηχανική παραγωγή εκτυπώσεων

Για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, οι επαγγελματίες εκτυπωτές με μεγάλα τιράζ καλούνται συνεχώς να παράγουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές στον μικρότερο δυνατό χρόνο, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Η HP απαντά στην πρόκληση με τους νέους της εκτυπωτές HP Latex 3500 & 3100 πλάτους 3,2 μέτρων, που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες των επαγγελματιών στην αγορά των επιγραφών και διαφημιστικών κατασκευών. Τα νέα μοντέλα έρχονται να συμπληρώσουν την επιτυχία της τεχνολογίας latex, με περισσότερες από 26.000 εγκαταστάσεις εκτυπωτών παγκοσμίως.

Ιδανικό για τυποποιημένες εργασίες, ο νέος HP Latex 3500 ανταπεξέρχεται σε μεγάλους όγκους εκτυπώσεων αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τα κόστη παραγωγής. Με δυνατότητα χειρισμού jumbo ρολών βάρους έως 300 kg και δοχεία μελανιών 10 λίτρων, ο εκτυπωτής προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία επιτρέποντας περαιτέρω λειτουργία χωρίς επίβλεψη (π.χ. ολονύκτιες εκτυπώσεις). Επιπλέον, οι άξονες φόρτωσης διπλού ρολού προσφέρουν ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό μεγάλων ρολών, τα in-line μαχαίρια κοπής των εκτυπώσεων επιταχύνουν τις διαδικασίες φινιρίσματος και τα ενσωματωμένα φώτα LED επιτρέπουν τον άμεσο χρωματικό έλεγχο της εκτύπωσης.

Εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εικόνας για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ο HP Latex 3100 είναι ιδανικός για τους επιγραφοποιούς και επαγγελματίες ψηφιακής εκτύπωσης με μεγάλες παραγωγές πολλών και διαφορετικών εργασιών. Αποδίδοντας ποιότητα indoor σε ταχύτητες έως και 77 m2/ώρα, ο εκτυπωτής διαχειρίζεται απαιτητικές παραγωγές σε σύντομους χρόνους χωρίς να θυσιάσει την ποιότητα.

Για μεγαλύτερη αυτονομία και εξ’ αποστάσεως έλεγχο μέσω ηλεκτρονικής παρακολούθησης τα νέα συστήματα HP Latex είναι συμβατά με την εφαρμογή HP Latex Mobile application, με λειτουργίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενημερώσεις της κατάστασης εκτύπωσης, αναφορές μετρήσεων και υποστήριξη σε διάφορες γλώσσες. Ο φάρος ένδειξης της κατάστασης του εκτυπωτή στα νέα μοντέλα βοηθάει τους χειριστές να ειδοποιούνται σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη της εκτύπωσης και τις απρογραμμάτιστες καθυστερήσεις σε όλο τον χώρο παραγωγής.

Η νέα σειρά HP Latex 3000 είναι επίσης συμβατή με JDF, μια προκαθορισμένη γλώσσα που επιτρέπει στα δεδομένα να περνάνε από διάφορα συστήματα για να απλοποιούν την ανταλλαγή και διαλογή στοιχείων, βοηθώντας τους επαγγελματίες να μειώνουν τα κόστη εργασίας και να αυξάνουν την παραγωγικότητα μέσα από τον αυτοματισμό.

Η ευρέως αναγνωρισμένη εγγύηση MCS  Warranty της 3M μεγαλώνει σε διάρκεια για τα μελάνια για HP Latex, προσφέροντας τώρα 6 χρόνια εγγύηση για εκτυπώσεις με πλαστικοποίηση (φιλμ). Η 3M έχει σχεδιάσει επίσης ένα νέο UV clear coat για τα τρίτης γενιάς μελάνια HP Latex που παρέχει εγγύηση 5 χρόνων όταν χρησιμοποιείται με 3M premium υλικά.

Οι νέοι εκτυπωτές Latex 3100 και 3500 και η συμπληρωματική εφαρμογή HP Latex mobile app αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Εκτυπωτές HP Latex επικοινωνήστε με την GRAPHCOM ΕΠΕ,  T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top