Αναζήτηση

H Polyprint παρουσιάζει το DTF Xpress

H Polyprint παρουσιάζει το DTF Xpress

H Polyprint παρουσιάζει το DTF Xpress, τη νέα δυνατότητα εκτύπωσης Direct-to-Film (εκτύπωση σε φιλμ) που προσφέρουν οι TexJet® DTG εκτυπωτές της*.

Οι χρήστες εκτυπωτών TexJet® δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν μεταξύ Direct-to-Film ή Direct-to-Garment εκτυπώσεις. Τώρα μπορούν να έχουν και τα ΔΥΟ!

Μπορούν, πλέον, να εκμεταλλευτούν τη νέα τεχνολογία και να τυπώσουν σε σκούρο ή ανοιχτόχρωμο πολυεστέρα, νάιλον και πολλά άλλα υφάσματα εύκολα και γρήγορα.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών, τυπώνοντας μοναδικά σχέδια σε αθλητικά ρούχα, καπέλα, επαγγελματικό ρουχισμό και πολλά άλλα, χωρίς την αλλαγή μελανιών, ούτε του TexJet® DTG εκτυπωτή τους!

Το DTF είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στους χρήστες να τυπώσουν τα σχέδιά τους σε ειδικά φιλμ. Στη συνέχεια, το σχέδιο μεταφέρεται με τη βοήθεια ειδικής κόλλας και θερμότητας στο ρούχο, δημιουργώντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

Οι TexJet® χρήστες θα χρειαστούν:  DTF Xpress Transfer Film (φιλμ μεταφοράς), DTF Xpress  Adhesive Powder (κόλλα μεταφοράς σε μορφή σκόνης), DTF Xpress Antislip Pad (προαιρετικό αξεσουάρ που επαναχρησιμοποιείται και διατηρεί το φιλμ επίπεδο-σταθερό κατά την εκτύπωση) και DTF Xpress RIP print modes (απαιτείται ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση του οδηγού (driver) Cadlink DFA v.10 - Polyprint Edition).

«Αυτή η νέα μέθοδος δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να τυπώσουν εύκολα DTF και στη συνέχεια να μεταφέρουν τις δημιουργίες τους σε διαφορετικά υφάσματα. Μπορούν, πλέον, να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια σε t-shirt, τσάντες, ρούχα κατοικίδιων ή  απλά να τοποθετήσουν λογότυπα σε συγκεκριμένα μέρη του ενδύματος (μανίκια, τσέπες κλπ.) με ακρίβεια και παραγωγικότητα, χρησιμοποιώντας τον TexJet® εκτυπωτή τους.» αναφέρει ο Δημήτριος Σταυρακίδης, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Polyprint. 

«Το DTF Xpress βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, πολλαπλασιάζοντας το εύρος των εφαρμογών τους, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό. Το DTF αποτελεί μια σχετικά απλή διαδικασία, που μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί από όλους τους TexJet® DTG χρήστες. Έρχεται, ουσιαστικά, να συμπληρώσει τη DTG εκτύπωση, παράγωντας εκπληκτικές δημιουργίες σε διαφορετικά υφάσματα, χωρίς τη χρήση προεπίστρωσης.» δηλώνει ο Γεώργιος Μπεγγλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polyprint. 

*Το DTF είναι συμβατό με όλους τους TexJet® DTG εκτυπωτές που τρέχουν το Cadlink Digital Factory Apparel V.10 Polyprint Edition - RIP software. Για χρήση της DTF λειτουργίας εκτύπωσης, θα χρειαστεί ενημέρωση ο οδηγός (driver) του εκτυπωτή σας.  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top