Αναζήτηση

Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς

Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς

Ο WALL PEN E1 είναι ένας καινοτόμος UV εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας ο οποίος εκτυπώνει φωτορεαλιστικά οποιαδήποτε εικόνα, φωτογραφία ή σχέδιο της επιλογής σας.

Εκτυπώνει σε απεριόριστο μήκος, μέχρι 4 μέτρα ύψος, πάνω σε κάθετες επιφάνειες από τσιμέντο, γύψο, γυαλί, καθρέφτη, πλαστικό κλπ.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι δύναται να εκτυπώσει ακόμα και σε κυρτές επιφάνειες ή σπαστές επιφάνειες, όπως τοίχοι με καμπύλες ή περσίδες.­­

Οι οδηγίες εκτύπωσης εμπεριέχονται σε συμβατό με τον εκτυπωτή tablet, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό πακέτο αγοράς και εν συνέχεια η εκτύπωση εκτελείται αυτόματα και ρομποτικά.

H ολοκλήρωση της εκτύπωσης πραγματοποιείται με εξαιρετική ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια στις διαστάσεις που θέλετε, με απόλυτα πιστή αναπαραγωγή του έργου ή σχεδίου που έχετε επιλέξει.

Το WALL PEN E1 είναι η ιδανική επιλογή για υψηλής αισθητικής διακοσμητικό αποτέλεσμα σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς χώρους. Συντελεί στην ανακαίνιση κάθε χώρου με βάση τις πιο σύγχρονες τάσεις διακόσμησης.

Ο εκτυπωτής είναι γερμανικής προέλευσης και η εισαγωγή, εμπορία και υποστήριξή του πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μηχανών εκτυπώσεων ΝΜD technologies.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:211 1820602, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@nmdtechnologies.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top