Αναζήτηση

Η Fujifilm Dimatix παρουσιάζει την νέα κεφαλή εκτύπωσης Samba G5L

Η Fujifilm Dimatix παρουσιάζει την νέα κεφαλή εκτύπωσης Samba G5L

Η Fujifilm Dimatix, κορυφαίος κατασκευαστής κεφαλών inkjet για εμπορική και βιομηχανική εκτύπωση, παρουσίασε το Dimatix Samba G5L, την τελευταία γενιά στη σειρά κεφαλών εκτύπωσης Samba.

Αξιοποιώντας την υπερσύγχρονη κατασκευή μικροηλεκτρομηχανικών συστημάτων πυριτίου (SI-MEMS), το Dimatix Samba G5L διαθέτει μοναδική πλάκα ακροφυσίων σε παραλληλόγραμμο σχήμα για να προσφέρει απλούστερο μοντάρισμα - επιτρέποντας πιο εύκολη ενσωμάτωση στο περιβάλλον παραγωγής.

Το G5L προσφέρει επίσης 30%-45% μεγαλύτερο μέγεθος σταγονιδίων (3,5-13 picolitres), παρέχοντας υψηλότερη κάλυψη σε ταχύτητες παραγωγής και ανάλυση εκτύπωσης 1.200 x 1.200 ή 1.200 x 600 dpi, για εκτυπώσεις πλούσιες σε χρώματα. Επιπρόσθετα, ο σχεδιασμός του, με πλάτος κεφαλής εκτύπωσης 43 mm, μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να δημιουργεί μια συμπαγή γραμμή οποιουδήποτε πλάτους, προκειμένου να προσαρμόζεται σε διάφορες εκτυπωτικές εφαρμογές.

Η εκτεταμένη συμβατότητα υγρών και το ευρύ πλάτος μελανιού, προσφέρουν ισχυρή λειτουργικότητα στην εκτύπωση inkjet και την εναπόθεση υλικών. Το Samba G5L έχει βελτιστοποιήσεις για εκτύπωση με ένα πέρασμα, προσφέρει γρήγορη προετοιμασία και μειωμένους κύκλους συντήρησης – με σκοπό την μείωση του χρόνου διακοπής (downtime).

«Με δυνατότητες που επιτρέπουν γρηγορότερες ταχύτητες εκτύπωσης, μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερο χρόνο λειτουργικότητας (uptime), το Dimatix Samba G5L σχεδιάστηκε για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας συσκευασίας και υφάσματος», δήλωσε ο Bailey Smith, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fujifilm Dimatix. «Το Dimatix Samba G5L θα επιτρέψει μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης και καλύτερο χρόνο λειτουργικότητας, επιτρέποντας στους πελάτες μας να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.»

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top