Αναζήτηση

Η Polyprint παρουσιάζει μια νέα πλάκα για εκτύπωση προστατευτικών μασκών προσώπου

Η Polyprint παρουσιάζει μια νέα πλάκα για εκτύπωση προστατευτικών μασκών προσώπου

Θεσσαλονίκη, 14 Ιανουαρίου 2021

Η Polyprint, εξειδικευμένη εταιρεία κατασκευής εκτυπωτών Direct-to-Garment, ανακοινώνει επίσημα τη δημιουργία μιας νέας προσθήκης στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της: την 2-σε-1 «Fit & Flat» κουμπωτή πλάκα για εκτύπωση προστατευτικών μασκών προσώπου.

Οι διακοσμητές ενδυμάτων μπορούν πλέον να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο εκτύπωσής τους με εξατομικευμένες προστατευτικές μάσκες προσώπου. Η πλάκα 2-IN-1 της Polyprint επιτρέπει στους χρήστες TexJet να εκτυπώνουν μάσκες τύπου Fit και Flat. Οι εκτυπωτές Dtg μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μία κύρια πλάκα με δύο διαφορετικές επιλογές ρύθμισης: ο τύπος Fit για τριγωνικές μάσκες και ο τύπος Flat για επίπεδες μάσκες. Είναι επίσης εύκολο να γίνονται εναλλαγές από το Fit στο Flat ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής.

«Ο σχεδιασμός της πλάκας επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη παραγωγή και δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης των πελατών. Η Polyprint στοχεύει στη βελτίωση της αγοράς εκτύπωσης dtg προωθώντας νέα προϊόντα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να παραμένουν στην κορυφή», είπε ο Γιώργος Μπεγγλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polyprint.

Η νέα πλάκα για προστατευτικές μάσκες προσώπου είναι συμβατή με τα TexJet® echo2, shortee2 και echo. Οι χρήστες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση υλικολογισμικού, καθώς και ενημέρωση λογισμικού για να αποκτήσουν τα νέα καλούπια για μάσκες Cadlink.

Κουμπωτή πλάκα για προστατευτικές μάσκες προσώπου

  • 1 κύρια πλάκα
  • 2 πλάκες τύπου Flat για επίπεδες μάσκες
  • 2 πλάκες τύπου Fit για τριγωνικές μάσκες
  • Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των δύο
  • Απλό στην αντικατάσταση, λόγω του ειδικού σχεδιασμού του
  • Συμβατό με TexJet® echo2, TexJet® shortee2, TexJet echo

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top