Αναζήτηση

Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch

Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση  Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch

Η σειρά σηματοδοτεί την είσοδο στην αγορά της εκτύπωσης υφασμάτων για μόδα/αθλητική ένδυση, εσωτερική διακόσμηση και εφαρμογές soft signage

Βασικά σημεία:

  • Το ταχύτερο color-matching στην αγορά – στον εκτυπωτή, στο RIP (Raster    Image Processor) και στο cloud
  • Ενσωματώνει την τεχνολογία κεφαλών Thermal Inkjet που βοηθά στη μείωση   του χρόνου και της σπατάλης υλικών και επιτυγχάνει χρωματική σταθερότητα   και επαναληψιμότητα στο σύνολο της παραγωγής
  • Συνεχής, υψηλής ποιότητας εκτύπωση τόσο σε χαρτί θερμομεταφοράς όσο και   απευθείας πάνω σε ύφασμα
  • Ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων παραγωγής μέσω προληπτικών ελέγχων   και υποστήριξης (HP Proactive Services)

Η HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά ψηφιακών εκτυπωτών υφάσματος HP Stitch S series που προσφέρει γρήγορο, υψηλής ακρίβειας color-matching καθώς και απλοποιημένη και αποδοτική λειτουργία. Πρόκειται για την τελευταία καινοτομία της HP, σχεδιασμένη για να επιταχύνει την ενσωμάτωση της ψηφιακής εκτύπωσης σε πλέον εμπορικές αγορές.

«Οι νέες τάσεις της διακόσμησης και της μόδας, η ανάγκη για on demand παραγωγή και εξατομίκευση ευνοούν την άνθιση της ψηφιακής εκτύπωσης» δήλωσε ο κ. Santi Morera, Head of Graphics Solutions Business της HP. «Η αγορά των ψηφιακά τυπωμένων υφασμάτων σημειώνει διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος υπολογίζεται να αγγίξει τα $ 5,5 δις έως το 2023, σύμφωνα με τη Smithers Pira. Ανυπομονούμε για ακόμα μεγαλύτερη μετατόπιση προς την ψηφιακή εκτύπωση με την άφιξη της νέας σειράς HP Stitch S».

Οι εκτυπωτές της σειράς συνδυάζουν την τεχνολογία HP Thermal Inkjet με πρότυπα μελάνια για υψηλή χρωματική αντοχή. Το πρώτο ενσωματωμένο φασματοφωτόμετρο επιτρέπει γρήγορο και υψηλής ακρίβειας color-matching. Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα πλάτους από 1,62m έως 3,2m: τα HP Stitch S300, HP Stitch S500 και το μεγαλύτερο HP Stitch S1000 (3,2m).

Οι κεφαλές του HP Stitch S300 αντικαθίστανται εύκολα από τον χρήστη εξοικονομώντας χρόνο και κόστος service. Το HP Stitch S300 σχεδιάστηκε ειδικά για τους νέους επαγγελματίες στο χώρο του dye sublimation, για τμήματα δειγματισμών και αναπτυσσόμενες εταιρίες LF εκτυπώσεων.

Κατάλληλος για υψηλότερες παραγωγές, ο HP Stitch S500 προσφέρει σταθερό χρωματικό αποτέλεσμα και λιγότερα σκάρτα. Με συμμετρική διάταξη 2xCMYK κεφαλών και Οπτικό Αισθητήρα Προώθησης Υλικού (OMAS), ο εκτυπωτής αυτός πλάτους 1,62m αποδίδει αξιόπιστα γρήγορη εκτύπωση ακόμα και σε one-pass mode με υψηλό κορεσμό

Περισσότερες πληροφορίες και video

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top