Αναζήτηση

Εκτυπωτικά πακέτα της Xeikon για την αγορά Ετικέτας και Συσκευασίας

Εκτυπωτικά πακέτα της Xeikon για την αγορά Ετικέτας και Συσκευασίας

Τα σημερινά ψηφιακά πιεστήρια μπορούν να διαχειριστούν ποικίλα υποστρώματα που δεν μεταφέρουν απλά το εκτυπωτικό μήνυμα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις διακοσμούν ένα δοχείο και προστατεύουν το καταναλωτικό προϊόν.

Τα στοιχεία του software και workflow έχουν διαμορφώσει και μεταμορφώσει το σχεδιασμό της εκτύπωσης στο μέγιστο στα ψηφιακά πιεστήρια, είτε με ή χωρίς να προσθέτουν μεταβλητά δεδομένα. Το εκτυπωμένο προϊόν τελειοποιείται μέσω ειδικών πλαστικοποιήσεων ή συγκεκριμένων βερνικιών. Τέλος, τα κατάλληλα μηχανήματα διαμόρφωσης αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν το εκτυπωμένο σε τελικό προϊόν.

Τα παραπάνω στοιχεία που απαρτίζουν την παραγωγή μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε συνδυασμό με το ψηφιακό πιεστήριο της σειράς Xeikon 3000 Η Xeikon κατανοεί ότι παρόλο που τα ψηφιακά πιεστήρια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, δεν παρέχουν μία ολοκληρωμένη λύση για τους επιχειρηματίες. Επομένως, η Xeikon συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες της στο πρόγραμμα Xeikon Aura που προσφέρουν προϊόντα συμβατά με την τεχνολογία Xeikon και καλύπτουν τα πρότυπα ποιότητάς της.

Ανάλογα με το είδος της εφαρμογής, οι συνεργάτες στο πρόγραμμα Xeikon Aura αντιπροσωπεύουν κορυφαίους κατασκευαστές ενός ή περισσοτέρων από τα τέσσερα διαφορετικά στοιχεία: υποστρώματα, software, αναλώσιμα και εργαλεία, και εξοπλισμό μεταποίησης. Με αυτό το σκεπτικό, η Xeikon δημιούργησε τρία ολοκληρωμένα πακέτα συγκεκριμένα για τις αγορές της ετικέτας και συσκευασίας: πακέτο για την αγορά των αυτοκόλλητων ετικετών, για την αγορά της θερμικής μεταφοράς και για την αγορά των διπλωτών χάρτινων κουτιών. Το πακέτο SA Label για την αγορά των αυτοκόλλητων ετικετών ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των ετικετοποιών, όπως η παραγωγή της υψηλότερης ποιότητας εκτύπωσης, η μείωση του κόστους εκτύπωσης και η αποτελεσματική διαχείριση των μικρών και μεσαίων τιράζ.

Το πακέτο Heat Transfer Label για την αγορά της θερμικής μεταφοράς, που συνδυάζει την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης ετικετών με τις διαδικασίες θερμικής μεταφοράς, καλύπτει τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών σε εκτυπωτική ποιότητα 1200dpi, ευελιξία σε προσιτές τιμές, και δυνατότητες διακόσμησης ακριβώς την ώρα που πρέπει.

Το πακέτο Folding Carton (διπλωτών χάρτινων κουτιών) καλύπτει τις απαιτήσεις που έχουν σήμερα οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων και οι κυτιοποιοί σε σχέση με την ποικιλία των προϊόντων, τους μικρότερους χρόνους που διανύει το προϊόν ώστε να βγει στην αγορά, το εκτεταμένο test marketing και τις συσκευασίες εκδηλώσεων ή εποχιακές. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί για μικρά τιράζ ενώ διατηρεί την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, την κερδοφορία, την υψηλά αυτοματοποιημένη παραγωγή και προστασία ενάντια στην παραχάραξη.

Με αυτά τα πακέτα, οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν να παραδίδουν ετικέτες και συσκευασίες αποτελεσματικά στους πελάτες τους και να δημιουργούν πρόσθετες πηγές εσόδων με υψηλά περιθώρια κέρδους

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top