Αναζήτηση

H IMAGCO παρουσιάζει στην GRAPHICA 2017 το High End επίπεδο εκτυπωτικό σύστημα UV Nyala 2

H IMAGCO παρουσιάζει στην GRAPHICA 2017 το High End επίπεδο εκτυπωτικό σύστημα UV Nyala 2

Στη έκθεση Graphica 2017, η εταιρεία θα παρουσιάσει, μεταξύ των άλλων, το High End επίπεδο εκτυπωτικό σύστημα UV Nyala 2 του ελβετικού οίκου swissQprint. Οι μηχανές inkjet της swissQprint κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολα αναβαθμίσιμες. Η κατασκευή του επίπεδου τραπεζιού παρέχει μια σταθερή βάση για κάθε μοντέλο, από το οικονομικότερο Oryx 2 έως το κορυφαίο Nyala 2. Επιπλέον χαρακτηριστικά και δυνατότητες μπορούν να προστεθούν όπως και όποτε απαιτείται. Όποια μηχανή κι αν αγοράσετε, το βέβαιο είναι πως κάνετε μια επένδυση στο μέλλον χωρίς ρίσκο.

swissQprint Nyala 2

 

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Επίπεδο Τραπέζι: 3200 × 2030 mm
Κανάλια χρώματος: 4 έως 9
Αριθμός κεφαλών: έως 18
Δυνατότητα ρολού: 3200 mm × 100m
Μελάνια: Cyan, Magenta, Yellow, Black, Light Cyan, Light Magenta
Μελάνια optional: White, Varnish, Primer, Orange, Green, Violet, Light Black, Spot (Pantone®)

Δείτε απο κοντά τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις του επίπεδου εκτυπωτικού συστήματος UV Nyala 2 στο περίπτερο της Imagco (No. 306) στην έκθεση Graphica 2017, στο MEC Παιανίας, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top