Αναζήτηση

H Imagco παρουσιάζει τον εκτυπωτή παραγωγής SureColor SC-80610 της Epson στη Graphica 2017

H Imagco παρουσιάζει τον εκτυπωτή παραγωγής SureColor SC-80610 της Epson στη Graphica 2017

Ανακαλύψτε τον εντυπωσιακό εκτυπωτή παραγωγής SureColor SC-80610 με 10 χρώματα και απολαύστε την ποιότητα που προσφέρει η Epson με μια σειρά δημιουργικών εφαρμογών για ετικέτες, επιγραφές και μέσα παρουσίασης.               

Ο SC-80610 είναι εξοπλισμένος με τελευταίας γενιάς κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore TFP και χρησιμοποιεί μελάνια UltraChrome GS3, έχοντας σχεδιαστεί για να παράγει ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, σε υψηλές ταχύτητες, για τις πιο ακριβείς εφαρμογές, καθώς και για εξειδικευμένες χρήσεις που απαιτούν εξαιρετικά αποτελέσματα και ζωντανά χρώματα.

Προσφέρει ακριβείς εκτυπώσεις και είναι ιδανικό για την αποτύπωση μικρού μεγέθους  γραμματοσειρών, καθώς αποδίδει απαράμιλλη ακρίβεια χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα χειρισμού υποστρωμάτων για κορυφαία απόδοση στην κατηγορία. Ο SC-80610 αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την παραγωγή μικρού τιράζ ετικετών, εξαλείφοντας την ανάγκη για συντήρηση και φύλαξη μεγάλου αποθέματος προτυπωμένων ετικετών και προσφέροντας την ελευθερία αλλαγής και παραμετροποίησης ή εξατομίκευσης των ετικετών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του προϊόντος.

Με τον SureColor 80610 απολαμβάνετε εγγυημένη ακρίβεια καθώς ο εκτυπωτής αποδίδει το 98,2% των σταθερών χρωμάτων της PANTONE βάσει του PANTONE MATCHING SYSTEM®,  ενώ κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου από την Epson ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και τα αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Δείτε απο κοντά τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις του SC-80610 στο περίπτερο της Imagco (No. 306) στην έκθεση Graphica 2017, στο MEC Παιανίας, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top