Αναζήτηση

Η Atlas Digital στην Photovision 2017

Η Atlas Digital στην Photovision 2017

Στη Photovision 2017 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ότι οι φωτογραφίες δεν τυπώνονται μόνο σε χαρτί και πως εντυπωσιακά μεταλλικά χρώματα αποτυπώνονται σε ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης.

Με την προσκόμιση πρόσκλησης, η είσοδος στην έκθεση ειναι Δωρεάν. Για την πρόσκληση επισκεφθείτε το www.photovision.gr/prosklisi  

Στο περίπτερο No. Β2 η Atlas Digital θα παρουσιάσει:

- Ψηφιακά Εκτυπωτικά Αντικειμένων Roland Versa UV LEF-300.
Με το LEF-300, μπορείτε να τυπώσετε απευθείας σε επίπεδα και ελαφρά καμπύλα αντικείμενα (από sous verre, θήκες κινητών, ηλεκτρικούς διακόπτες, έως βότσαλα, μπουκάλια και σαπούνια). Με διαφανές μελάνι που δίνει τη δυνατότητα mat και gloss φινιρίσματος καθώς και ανάγλυφης υφής δίνει εντυπωσιακές ιδέες για εφαρμογές στη φωτογραφική και τουριστική αγορά και όχι μόνο.

- Ψηφιακά Εκτυπωτικά T-shirts & Ειδών Ένδυσης Brother GR-3 με την ολοκληρωμένη λύση Brother Kiosk.
Γρήγορα και τόσο εύκολα που θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας, με το brother kiosk, την πιο ολοκληρωμένη και εύχρηστη λύση εκτύπωσης t-shirts, μπορείτε σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα να στήσετε μια αυτόνομη κερδοφόρα επιχείρηση, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο όπως μια παραλία!

- Ψηφιακό Εκτυπωτικό- Κοπτικό Roland VS-640i
Με light black μελάνι και τις νέες χρυσές κεφαλές Roland, τα εκτυπωτικά-κοπτικά VS-640i αποτυπώνουν εικόνες με εκπληκτική λεπτομέρεια, φωτεινά έντονα χρώματα, πλούσιες αποχρώσεις του γκρι, "ζωντανές" φωτογραφίες και φυσικές αποχρώσεις του δέρματος. Συγχρόνως, χάρη στη περιγραμματική κοπή και το λευκό και ασημί μελάνι προσφέρουν τη δυνατότητα για εξειδικευμένες εφαρμογές.

- Universal Laser Systems Laser Χαρακτικά
Με τα Laser χαρακτικά της ULS χαράζετε με εξαιρετική ευκολία φωτογραφίες, εικόνες, λογότυπα, κείμενο ή σχέδια σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών.


Photovision 2017 | 11-13 Μαρτίου 2017 | TAE KWON DO
Ώρες:
11:00 - 21:00
Τόπος: Εκθεσιακό κέντρο ΤΑΕ KWON DO, Ολυμπιακό Συγκρότημα Π. Φαλήρου, Δέλτα Φαλήρου
Είσοδος στην Έκθεση: Με την προσκόμιση πρόσκλησης, η είσοδος είναι Δωρεάν
Οδηγίες Πρόσβασης

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top