Αναζήτηση

Η Konica Minolta παρουσιάζει τη νέα σειρά AccurioPress C3080

Η Konica Minolta παρουσιάζει τη νέα σειρά AccurioPress C3080

Με την παρουσίαση της νέας σειράς AccurioPress C3080, η Konica Minolta Business Solutions Europe συστήνει μια νέα σειρά συστημάτων παραγωγής εκτύπωσης.

Ως διάδοχος της σειράς AccurioPress C2070, η ψηφιακή σειρά AccorioPress C3080 συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση των προηγούμενων μοντέλων με πρόσθετα χαρακτηριστικά και επιλογές για να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών. Βοηθά επίσης στην αύξηση της κερδοφορίας των πελατών, δημιουργώντας ομαλές και βελτιωμένες ροές εργασίας για την επέκταση των υπηρεσιών εκτύπωσης.

Το AccorioPrint C3070 / C3080 είναι ιδανικό για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης σε περιβάλλον παραγωγής εισαγωγικού επιπέδου. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν εύκολη μετάβαση στην ψηφιακή εκτύπωση, με δυνατότητες φινιρίσματος και μία πληθώρα επιλογών που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση των χρωμάτων.  

Οι πελάτες επωφελούνται από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τη βέλτιστη ευελιξία μέσων. Για τις εταιρίες που αναλαμβάνουν επαγγελματικές εκτυπώσεις και τα CRDs με υψηλές απαιτήσεις όγκου, η Konica Minolta προσφέρει το AccurioPress C3070 / C3080 / P. Αυτές οι συσκευές είναι ιδανικές για να βοηθήσουν τις παραπάνω εταιρίες να αναπτυχθούν ψηφιακά, με βάση το επαγγελματικό φινίρισμα, το εξαιρετικό χρώμα και τη σταθερότητα στις συμπτώσεις σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης.

Με ταχύτητα εκτύπωσης 81ppm σε έγχρωμη και μονόχρωμη λειτουργία εκτύπωσης, η σειρά AccurioPress C3080 δίνει την δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να δημιουργήσουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες με υψηλή ευελιξία στα μέσα και επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα βασικών εφαρμογών ψηφιακής εκτύπωσης. Η σειρά προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη πάχους χαρτιού για διάφορους τύπους μέσων, όπως επιχρισμένα και ανάγλυφα χαρτιά μέχρι 350 gsm. Επιπλέον, μια νέα μονάδα μεγάλης χωρητικότητας για banner με μέγεθος έως και 762 mm εξασφαλίζει την αποτελεσματική εκτύπωση banner, όπως για εξώφυλλα βιβλίων και τρίπτυχα μενού. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η χωρητικότητα χαρτιού έως και 15.390 φύλλων μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας.

Το IQ-501 παρέχει αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο ρύθμιση χρώματος και σύμπτωσης και τη δημιουργία προφίλ εκτυπωτή για λειτουργία που δεν απαιτεί δεξιότητες. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη του χρόνου καταχώρησης και μειώνει τα σφάλματα.

Ο André Statkus, Product Manager στην Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, εξηγεί: «Καθώς δεν υπάρχει πλέον ανάγκη μέτρησης ή αριθμητικής εισαγωγής, προϊόντα εκτύπωσης υψηλής ποιότητας είναι συνεχώς διαθέσιμα με λιγότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις και λιγότερα ανθρώπινα σφάλματα. Επιπλέον, χάρη στην παρακολούθηση και τις προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο κατά την εκτύπωση, εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, μειώνεται το κόστος λόγω λιγότερη φθορά αλλά και βελτιώνεται η εμπιστοσύνη των πελατών».

Ο νέος έγχρωμος σαρωτής διπλής όψης μπορεί να λειτουργεί με ταχύτητα έως και 240 ipm, και είναι εξοπλισμένος με ένα kit ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας για να αποφευχθεί η σάρωση δύο φύλλων ταυτόχρονα. Η παραγωγή φακέλων έχει αυξηθεί σε ταχύτητα επίσης, με αποτέλεσμα μια πιο αποδοτική διαδικασία.

Το OpenAPI παρέχει μία απρόσκοπτη διασύνδεση μεταξύ των παραγωγικών συσκευών εκτύπωσης της Konica Minolta και των λύσεων τρίτων κατασκευαστών για καταγραφή των εργασιών, έλεγχο ταυτότητας ή σάρωση με δρομολόγηση όπως το YSoft Safe Q και το Nuance eCopy Sharescan. Επιπλέον, ο IWS (εσωτερικός διακομιστής Web) δίνει τη δυνατότητα στο περιβάλλον εργασίας χρήστη να προσαρμοστεί με βάση τις απαιτήσεις του χειριστή, γεγονός που καθιστά την καθημερινή εργασία πιο αποδοτική.

«Η αυξημένη παραγωγικότητα και η βελτιωμένη ευελιξία εργασίας για την εκτύπωση banner, παράλληλα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του έξυπνου βελτιστοποιητή ποιότητας IQ-501 και την υψηλή και σταθερή ποιότητα εικόνας της σειράς AccurioPress C3080 που χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση στην βιομηχανία εμπορικών εκτυπώσεων, αποτελεί ένα ανταγωνιστικό σύστημα στην αγορά των εκτυπωτών μικρής παραγωγής (LPP). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σειρά AccurioPressC3080 είναι τέλεια τοποθετημένη ώστε να συμβάλλει στην επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών».

Περισσότερες πληροφορίες για την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάδος στο τηλέφωνο 2102896600 και στο email info@konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top