Αναζήτηση

Η Kornit Digital παρουσίασε τα Storm Hexa και Storm 1000 συστήματα απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα στη Fespa

Η Kornit Digital παρουσίασε τα Storm Hexa και Storm 1000 συστήματα απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα στη Fespa

Η πιο δημοφιλής οικογένεια προϊόντων της Kornit για μεσαίες επιχειρήσεις λαμβάνει σημαντική αναβάθμιση, περιλαμβάνει κεφαλές ανακυκλοφορίας, ευέλικτες διαμορφώσεις μελάνης και σημαντική μείωση της κατανάλωσης μελάνης.

Η Kornit Digital, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης υφάσματος, παρουσίασε στη Fespa δύο νέα συστήματα για απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα. 

Τα νέα συστήματα είναι μέλη της καλύτερης σε πωλήσεις σειράς της  Kornit των συστημάτων Storm, τα οποία –περισσότερο από δέκα χρόνια τώρα- έχουν κερδίσει τη φήμη των σταθερών, ισχυρών και αξιόπιστων βιομηχανικών συστημάτων με υψηλή αποτελεσματική απόδοση.

Τα νέα Kornit Storm Hexa και Kornit Storm 1000 έχουν εξοπλιστεί με inkjet τεχνολογία αιχμής, γεγονός που τα μετατρέψει στα πιο προηγμένα βιομηχανικά συστήματα απευθείας εκτύπωσης σε ένδυμα για τις μεσαίες επιχειρήσεις. Περιλαμβάνουν ένα ανακυκλούμενο σύστημα μελάνης για τη μείωση της κατανάλωσης μελάνης και για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας, καθώς και διπλάσιο αριθμό ακροφυσίων για την αύξηση της παραγωγικότητας έως 40% σε σχέση με προηγούμενες διαμορφώσεις Storm.

Το Storm 1000 είναι η πρότυπη διαμόρφωση της νέας οικογένειας προϊόντων και διαθέτει 12 κεφαλές εκτύπωσης σε CMYK και Λευκό. Παράγει μέχρι 170 ενδύματα ανά ώρα σε λειτουργία υψηλής παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένης της inline προεπεξεργασίας. Καλύπτει μια περιοχή εκτύπωσης έως 50 x 70 cm / 20 x 28 in.

Το νέο Storm Hexa είναι εξοπλισμένο με 16 κεφαλές εκτύπωσης και δύο επιπρόσθετα χρώματα για πλήρη υποστήριξη CMYK, Κόκκινου, Πράσινου και Λευκού. Είναι το σύστημα επιλογής για εφαρμογές με χρωματική επίγνωση όπως η παραγωγή διαφημιστικών και εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τα ενδύματα. Μπορεί να παράγει μέχρι 170 ενδύματα ανά ώρα σε λειτουργία υψηλής παραγωγικότητας.

Και τα δύο συστήματα βασίζονται στην μοναδική NeoPigmentTM διαδικασία εκτύπωσης της  Kornit. Είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας, όπως με ενσωματωμένο σύστημα προεπεξεργασίας, έναν γρήγορο μηχανισμό αντικατάστασης παλέτας, ένα σύστημα χύμα μελανιού 4 λίτρων, ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγρασίας και ένα εφεδρικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας για μια γρήγορη και εύκολη εκκίνηση του συστήματος. Όλα τα συστήματα εκτύπωσης Kornit είναι συμβατά με μια ποικιλία υφασμάτων (βαμβάκι, πολυεστέρα, μείξεις, denim, μετάξι κ.ά.) και προσανατολίζονται προς βιομηχανικές εφαρμογές μαζικής εξατομίκευσης.

Ο Guy Zimmerman, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων του Εμπορικού της Kornit, σχολιάζει: « Η σειρά Storm των συστημάτων για απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα είναι σήμα κατατεθέν της Kornit για περισσότερο από μια δεκαετία. Το Storm II είναι το καλύτερο σε πωλήσεις βιομηχανικό σύστημα απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα στην αγορά. Η κυκλοφορία μιας νέας και βελτιωμένης γενιάς του είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και μια μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης των βιομηχανικών συστημάτων μας. Οι νέες διαμορφώσεις της σειράς Storm δείχνουν δραστική βελτίωση απόδοσης και περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης μελάνης, καθώς και  εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Είναι τα τέλεια εργαλεία παραγωγής για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών». 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top