Αναζήτηση

Η NCA HELLAS παρουσίασε στη GRAPHICA 2013 την Rigo Perfect Binder 420 Pur

Η NCA HELLAS παρουσίασε στη GRAPHICA 2013 την Rigo Perfect Binder 420 Pur

Η NCA HELLAS παρουσίασε στη GRAPHICA 2013 μια καινούργια μηχανή για την επαγγελματική βιβλιοδεσία - την Perfect Binder 420 Pur του Ουγγαρέζικου κατασκευαστικού οίκου RIGO.

Πρόκειται για μηχάνημα βιβλιοδεσίας εξωφύλλου με κόλλα Pur, τόσο στη ράχη όσο και στις πλαϊνές επικολλήσεις, πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα λόγω της άριστης κολλητικής ιδιότητας της κόλλας αυτής. Διαθέτει επίσης σταθμό δόνησης για την ευθυγράμμιση των φύλλων κατά την εισαγωγή, αυτόματη επιλογή ταχυτήτων ανάλογα με τις διαστάσεις των βιβλίων, όπως και αυτόματη ρύθμιση μήκους εφαρμογής κόλλας και πίεσης συγκόλλησης.

Η τροφοδοσία των εξωφύλλων με αναρρόφηση και η πίκμανση γίνεται επίσης αυτόματα μετά από σχετική καταχώριση των παραμέτρων στο χειριστήριο με οθόνη αφής - απόλυτα φιλική προς το χρήστη.

Τέλος, ο εξοπλισμός της Perfect Binder 420 συμπληρώνεται από ισχυρό απορροφητήρα ξυσμάτων ράχης και τυχόν ατμών θερμής κόλλας σε περίπτωση ανοιχτού κάδου. Η δε κόλλα Pur μπορεί να αντικατασταθεί και από συμβατική κόλλα Hotmelt.

Οι ταχύτητες παραγωγής φτάνουν τα 600 βιβλία/ώρα με μέγιστες διαστάσεις ράχης 50mm πάχους και 420mm μήκους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.ncahellas.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top