Αναζήτηση

Η Νέα γενιά ΟΚΙ με άοσμα μελάνια, ζωντανά στη Graphica 2017!

Η Νέα γενιά ΟΚΙ με άοσμα μελάνια, ζωντανά στη Graphica 2017!

Η GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε. θα παρουσιάσει στο περίπτερό της (αρ. 317) στην έκθεση Graphica 2017 τον νέο Inkjet εκτυπωτή OKI ColorPainter™ E-64s πλάτους 1,62m, με τεχνολογία άοσμων eco-solvent μελανιών SX, σχεδιασμένο για μικρές παραγωγές ψηφιακών εκτυπώσεων - επιγραφών.

• Inkjet εκτυπωτής 1,62m

• 6 χρώματα (CMYK, Lc,Lm)

• Υψηλή χρωματική πυκνότητα σε υψηλές ταχύτητες

• Νέας γενιάς τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4) για εξάλειψη του banding

    

     

 

Στην Graphica θα δείτε επίσης τον ColorPainter M-64S της OKI που συνδυάζει μοναδική ποιότητα εκτύπωσης με υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode).

 

 

 

 

 

 

 

Ο ColorPainter M-64S προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) ή 7 χρωμάτων (CMYK,Lc,Lm,Gy) σε πλάτος έως 162cm και μέγιστη ταχύτητα 66.5 m²/h. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και γραφικών εσωτερικού χώρου.

 

Το λανσάρισμα του εκτυπωτή έγινε με το σλόγκαν “Color On Time”, που συνοψίζει την απόδοση του μοντέλου σε μια μικρή φράση. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του M-64s αναπτύχθηκαν γύρω από τρεις κατευθυντήριες αρχές: «Ταχύτητα», «Ακρίβεια» και «Αξιοπιστία».

    

   

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.graphcom.gr ή στο περίπτερο της Graphcom (Περίπτερο: 317) στην έκθεση Graphica 2017 από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου

Κατεβάστε την πρόσκληση

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top