Αναζήτηση

Η Xeikon στη Labelexpo Europe 2013

Η Xeikon στη Labelexpo Europe 2013

Η Xeikon παρουσιάζει τη σειρά ThermoFlexX στη Labelexpo Europe 2013.

Στο Labelexpo Europe 2013, η Xeikon επεκτείνει την γκάμα της στα Flexo Imagers για φλεξογραφικούς και letterpress τσίγκους με την προσθήκη του ThermoFlexX 80. Αυτός ο Flexo Imager μεγάλου σχήματος μπορεί να εμφανίσει τσίγκους μέχρι και1270 x 2032 χιλιοστών, καλύπτοντας τις απαιτήσεις μεγέθους των εμπορικών λιθογραφείω και των λιθογραφείων που τυπώνουν οντουλέ χαρτόνι ή ακόμα και των γραφείων παροχής υπηρεσιών.

Το ThermoFlexX 80 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και πρωτοφανή παραγωγικότητα, μαζί με ένα μοναδικό κόνσεπτ φόρτωσης και εκφόρτωσης. «Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή καταγραφέων τσίγκου (Computer-to-Plate), η Xeikon Prepress έχει τη φήμη μιας κορυφαίας πρωτοπόρου τεχνολογικής εταιρίας στον κλάδο της εκτύπωσης», λέει ο Κριστόφ Λίβενς, διευθυντής πωλήσεων και marketing της Xeikon Prepress.

«Με τα προϊόντα ThermoFlexX δίνουμε έμφαση σε αυτή τη φήμη παράγοντας καταγραφείς για τις βιομηχανίες της φλεξογραφίας και του letterpress, με μοναδικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά».

Ευελιξία στην ανάλυση
«Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων εξόδου, ενισχύουμε τη φιλοσοφία μας για ανοιχτό πρότυπο. Δίνοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση με όποια ροή εργασίας κυκλοφορεί στην αγορά, διευκολύνει τη μετάβαση προς την ψηφιακή καταγραφή φλεξογραφικών τσίγκων. Τα ThermoFlexX μηχανήματά μας μπορούν να καταγράφουν τσίγκους στα 2400, 2540, 4000, 4800 και 5080 dpi. Με την υψηλότερη ανάλυσή μας στα 5080 dpi, το προϊόν είναι τεχνολογικά έτοιμο να αυξήσει το επίπεδο ποιότητας στην παραγωγή στα πιο πρόσφατα πρότυπα της βιομηχανίας», προσθέτει ο Νταγκ Μάουντσλεϊ Mawdsley, product manager του τμήματος Flexo Prepress.

Μοναδικό φάσμα πλεονεκτημάτων
Η λύση ThermoFlexX συνοδεύεται από μια σειρά μοναδικών πλεονεκτημάτων. Ο σύγχρονος σχεδιασμός δαγκάνων επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των τσίγκων επάνω στο τύμπανο, ενώ ένα μοναδικά σχεδιασμένο Vacuum Slider προσφέρει ευελιξία στη χρήση τσίγκων οποιουδήποτε πλάτους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους χειριστές, αφού δεν χρειάζεται να κόβουν τους τσίγκους για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένη ζώνη αναρρόφησης αέρ.

Η λύση ThermoFlexX διαθέτει επίσης εργονομική φόρτωση τσίγκων, ενώ το υβριδικό του τύμπανο προσφέρει ευελιξία στη συγκράτηση των τσίγκων στη θέση τους είτε με αναρρόφηση αέρα είτε μαγνητικά. Η Xeikon θα βρίσκεται στο hall 9 περίπτερο Η30 της LabelExpo 2013 με όλες τις καινοτόμες λύσεις της για τον τομέα της ετικέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.xeikon.com

Πηγή:gaonline.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top