Αναζήτηση

Η Xerox ενισχύει την Αυτοματοποίηση ενώ Παράλληλα Εισάγει Χρυσό και Ασημένιο Μεταλλικό Μελάνι στη Νέα της Πρέσα Xerox 800i/1000i

Η Xerox ενισχύει την Αυτοματοποίηση ενώ Παράλληλα  Εισάγει Χρυσό και Ασημένιο Μεταλλικό Μελάνι στη Νέα της Πρέσα  Xerox 800i/1000i

Οι επιχειρήσεις εκτύπωσης  μπορούν να δημιουργούν και να παράγουν πλέον ακόμα πιο επικερδείς εργασίες με την εγγυημένη ακρίβεια εικόνας και τα ζωντανά χρώματα που δίνουν τα νέα έγχρωμα ψηφιακά πιεστήρια της Xerox– το Versant® 80  και τα Colour 800i/1000i. Το Versant 80 συνδυάζει νέα χαρακτηριστικά αλλά και λειτουργικότητα για επιχειρήσεις εκτύπωσης και για τμήματα εκτύπωσης μεγάλων οργανισμών τα οποία  συμβάλλουν στο να παράγονται κορυφαίας τεχνολογίας εφαρμογές γρηγορότερα και με περισσότερα υλικά. Από την άλλη, τα πιεστήρια Colour 800i/1000i προσφέρουν τώρα True Pantone® μεταλλικά ειδικά ξηρά μελάνια σε χρυσό και ασήμι – δίνοντας στους τυπογράφους ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με αυξημένες τις  αυτοματοποιημένες λειτουργίες οι δυο ψηφιακές πρέσες διατηρούν τα εκτυπωτικά περιβάλλοντα σε κορυφαία επίπεδα απόδοσης. 

Versant 80 Press
Το Versant 80 παρέχει δυνατότητες παραγωγής, ποιότητας offset και πλήρως αυτοματοποιημένες λειτουργίες που εξαλείφουν την αβεβαιότητα στη διαδικασία  βελτιστοποίησης της ποιότητας εκτύπωσης και της ακρίβειας των συμπτώσεων. Με ταχύτητα εκτύπωσης 80 σελίδων/λεπτό, το μηχάνημα παράγει ultra HD, 1200 x 1200 x 10-bit ποιότητα εκτύπωσης στα 2400×2400 dpi και διαχειρίζεται πληθώρα ειδικών υλικών χάρη στο  σύστημα Belt Fuser και το EA Low Melt Dry Ink της Xerox. Για τους επαγγελματίες  που αναζητούν ανεπηρέαστη παραγωγικότητα το Versant 80 διατίθεται και με το προαιρετικό  Performance Package, το οποίο διατηρεί κορυφαίες ταχύτητες 80 σελίδων/λεπτό σε όλα τα υλικά εκτύπωσης  μέχρι 350 γρ. σε συνδυασμό με ένα ενσωματωμένο φασματοφωτόμετρο για αυτόματη βαθμονόμηση. «Τυπώνουμε τα πάντα από επαγγελματικές κάρτες μέχρι βιβλία , και το Versant 80 μας βοηθάει στο να ολοκληρώσουμε αυτές τις διαφορετικές, γεμάτες χρώμα εργασίες με την offset ποιότητα που προτιμούν οι πελάτες»  ανέφερε ο Tim Sheppard, διευθυντής παραγωγής @ Alphaset. «Επιπλέον, η ποιότητα της εκτύπωσης σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να  ολοκληρώσουμε δουλειές μικρού τιράζ πιο αποτελεσματικά – κερδίζοντας χρόνο και χρήμα τόσο για τον πελάτη όσο και για την επιχείρηση». Το Versant 80 διατίθεται με επιλογή δύο servers: τον Xerox EX-i 80 Print Server Powered by Fiery ή τον Xerox EX 80 Print Server Powered by Fiery. Οι επαγγελματίες μπορούν εύκολα να παράγουν προσωποποιημένες και εξατομικευμένες εκτυπώσεις με την προσθήκη του XMPie® uDirect® Classic Pro software.

Colour 800i/1000i Presses
Στα πέντε χρόνια από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν  τα πιεστήρια Xerox Colour 800/1000 έχουν βοηθήσει τους εταιρείες εκτύπωσης  να διευρύνουν τον τομέα  ψηφιακής εκτύπωσης παράγοντας  τετράχρωμες εφαρμογές σε ένα εύρος υλικών/τύπων χαρτιού.  Τα νέα μηχανήματα Xerox Color 800i/1000i, διαθέτουν το προαιρετικό Specialty Dry Ink Station (Ειδική μονάδα Ξηρής Μελάνης) που τονίζει τα έντυπα με  ξηρή μελάνη μεταλλικού χρυσού ή ασημί χρώματος ή εφαρμόζουν τοπικό UV  με διαφανή ξηρή μελάνη. Η Xerox είναι η πρώτη στον κλάδο που προσφέρει ασημί ξηρή μελάνη σε ονομαστική ταχύτητα (rated speed). Με τα νέα πιεστήρια, οι τυπογράφοι μπορούν να μεταφέρουν πλέον στην  ψηφιακή παραγωγή εφαρμογές μικρού-τιράζ,  υψηλής αξίας  με χρυσοτυπία ή ασημοτυπία  όπως προσκλητήρια, πιστοποιητικά και επαγγελματικές κάρτες.. Η εκτύπωση με πολλαπλά περάσματα με διαφανή μελάνη προσθέτει μια επιπλέον ανάγλυφη  υφή ενώ η λάμψη  των ασημί και χρυσών μελανιών παράγει εντυπωσιακά  αποτελέσματα  σε μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Ανάμεσα στις βελτιώσεις της παραγωγικότητας των μηχανημάτων περιλαμβάνεται η εκμετάλλευση του πλάτους εκτύπωσης ώστε να αυτοματοποιηθούν οι κύριες λειτουργίες του πιεστηρίου, ο χρόνος τις λειτουργικής προετοιμασίας  της παραγωγής και το νέο Xerox EX-P 1000i Print Server Powered by Fiery.

Διαθεσιμότητα
Τα ψηφιακά πιεστήρια Versant 80 και Color 800i/1000i είναι άμεσα διαθέσιμα.   

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top