Αναζήτηση

Καινοτόμα λύση in-line ψηφιακής εκτύπωσης και χρυσοτυπίας από την MGI

Καινοτόμα λύση in-line ψηφιακής εκτύπωσης και χρυσοτυπίας από την MGI

Ψηφιακή εκτύπωση και χρυσοτυπία in-line με το Meteor DP8700 S+ & iFOIL T

  Η MGI για ακόμα μια φορά κάνει τη διαφορά στην αγορά των ψηφιακών εκτυπώσεων και του φινιρίσματος με μια λύση που αλλάζει παγκοσμίως και αναμφισβήτητα το παιχνίδι. Συνδυάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες της κάνει την in-line ψηφιακή εκτύπωση και χρυσοτυπία δυνατή. Χάρη στο συνδυασμό του ψηφιακού πιεστηρίου Meteor DP8700 και του νέου iFOIL S για πραγματική χρυσοτυπία, σχεδιάστηκε μια 100% ψηφιακή λύση που επιτρέπει την εκτύπωση στα 3600 dpi και στη συνέχεια το φινίρισμα με χρυσοτυπία σε in-line διαδικασία.

To Meteor DP8700 S+ με το iFOIL S module παρουσιάστηκε στην έκθεση Γραφικών Τεχνών & Συσκευασίας Graphitec στο Παρίσι (9 - 11 Ιουνίου), μαζί με το νέο ψηφιακό πιεστήριο Meteor DP1000 XL παραγωγής 100 σελίδων/λεπτό, το βραβευμένο ψηφιακό σύστημα τοπικού βερνικιού με δυνατότητα γκοφρέ ανάγλυφου (3D) και πραγματικής χρυσοτυπίας JETvarnish 3D & iFOIL και τα υπόλοιπα συστήματα της πλούσιας γκάμας της εταιρίας.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις με χρυσοτυπία εντυπωσίασαν τους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο.

Το iFOIL S διαχειρίζεται φύλλα μέγιστου πλάτους 36cm και χρησιμοποιεί foil του εμπορίου για να παράγει υψηλής αισθητικής προϊόντα εκτύπωσης με τοπική χρυσοτυπία (spot ή σε συνδυασμό με τα χρώματα της 4χρωμιας), χωρίς το αντιαισθητικό ανάγλυφο αποτέλεσμα στην πίσω πλευρά του φύλλου. Χάρις στις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει, το iFOIL S ανοίγει νέες αγορές και ευκαιρίες στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top