Αναζήτηση

Νέα γενιά υβριδικών εκτυπωτών HP Scitex FB550 και HP Scitex FB750

Νέα γενιά υβριδικών εκτυπωτών HP Scitex FB550 και HP Scitex FB750

Στη Fespa 2015 θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας σειράς υβριδικών εκτυπωτών HP Scitex FB550 / FB750. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον HP Scitex FB750 πλάτους 2,5m, καθώς και πλήθος εφαρμογών σε ειδικά υλικά.

Με υψηλούς πραγματικούς χρόνους παραγωγής και λειτουργίες αυτόματης συντήρησης, τα μοντέλα HP Scitex έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα σταθερά και εύχρηστα στην εκτύπωση εύκαμπτων και άκαμπτων υλικών από ένα μόνο μηχάνημα.

Οι νέοι επίπεδοι & R-t-R εκτυπωτές HP Scitex FB550 και HP Scitex FB750 βασίζονται στην αξιόπιστη πλατφόρμα των προκατόχων τους FB500 & FB700, που έχουν σημειώσει χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως προσφέροντας την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής στην αγορά. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας και εκτύπωση απ’ άκρη σε άκρη του υλικού (σε υλικά μέγιστου πλάτους), διατηρώντας την ευελιξία διαχείρισης και εκτύπωσης σε οποιοδήποτε πρακτικά εύκαμπτο ή άκαμπτο υλικό πάχους έως 64 mm. Ο φορέας και η διάταξη των κεφαλών έχουν σχεδιαστεί εκ νέου, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ακρίβεια εγγραφής και ελαχιστοποίηση του banding. Οι ταχύτητες παραγωγής είναι αυξημένες κατά 12% σε indoor signage modes και οι παραγγελίες παραδίδονται γρηγορότερα χάρις στη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτωσης, εκτύπωσης και περισυλλογής των τυπωμένων φύλλων. Η νέα σειρά διαθέτει ακόμα νέο μηχανισμό συγκράτησης ρολού για γρήγορη και εύκολη εκτύπωση μικρού όγκου εύκαμπτων υλικών, καθώς και νέα, στρογγυλεμένα ροδάκια για ασφαλή τροφοδοσία και προστασία των άκρων των υλικών.

Ειδικές εφαρμογές με λευκό μελάνι, ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα και ανάγλυφα εφέ περιλαμβάνονται φυσικά στις δυνατότητες των μοντέλων. Κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων του νέου Graphics Experience Center της ΗΡ στη Βαρκελώνη, ο κ. Xavier Garcia, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος Large-Format Sign and Display έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα οικογένεια εκτυπωτών HP Scitex FB.  

Επίσημο video παρουσίασης των νέων μοντέλων    

Νέες λύσεις workflow για απρόσκοπτη παραγωγή
Συμβατό με τις σειρές εκτυπωτών HP Latex και Scitex, το HP Scitex Caldera GrandRIP+ Software περιλαμβάνει τη νέα έκδοση λογισμικού Grand RIP v10 της Caldera. Έως και δύο φορές ταχύτερο, το αναβαθμισμένο λογισμικό περιλαμβάνει: το πλήρες Adobe PDF workflow με τη νέα μηχανή APPE 3.3 με αναβαθμισμένο tiling, τη νέα λειτουργία Text&Repeat για αυξημένη παραγωγικότητα, προηγμένες δυνατότητες χειρισμού εξ’ αποστάσεως καθώς και νέο interface.

Διαθεσιμότητα Τα νέα προϊόντα HP Scitex αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμα στο τέλος του χρόνου Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της HP επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top