Αναζήτηση

Νέα μοντέλα Heidelberg Linoprint C για ευρύ φάσμα εφαρμογών ψηφιακής εκτύπωσης

Νέα μοντέλα Heidelberg Linoprint C για ευρύ φάσμα εφαρμογών ψηφιακής εκτύπωσης

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κέντρο εφαρμογής και ζωντανές επιδείξεις, η Heidelbergπαρουσίασε νέες και δημιουργικές εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης που επιτρέπουν στα τυπογραφεία να προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους. Εκτός από τις εξατομικευμένες εφαρμογές εκτύπωσης γκάμα που παρουσιάστηκε επεκτάθηκε από τις συμβατικές εμπορικές εργασίες με επιστρώσεις σε λευκές-τυπωμένες ετικέτες και διπλής όψης, και επικαλυμμένα πανό έως 700 χιλιοστά.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την εξαιρετική απόδοση και ευελιξία των νέων συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης Linoprint CV και Linoprint CP από πρώτο χέρι. Με ταχύτητα εκτύπωσης 90 σελίδες ανά λεπτό, η Linoprint CV υποστηρίζει πλέον λειτουργίες για λευκό και επίστρωση και ένα αυξημένο εύρος υλικών. Το νέο Linoprint CP έχει ταχύτητα εκτύπωσης 130 σελίδες ανά λεπτό και προσφέρει αρκετές λύσεις τελικής επεξεργασίας, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που απαιτούν υψηλή παραγωγικότητα κατά την εκτύπωση υψηλής ποιότητας διαφήμισης και υλικού παρουσίασης, εξατομικευμένων προϊόντων εκτύπωσης, επαγγελματικές βιβλιοδεσίες και φυλλάδια.

«Τα περισσότερα τυπογραφεία αυτές τις μέρες έχουν ήδη μια λύση ψηφιακής εκτύπωσης για τις τυποποιημένες εκτυπώσεις μικρού τιράζ. Αλλά τώρα η προσοχή εστιάζεται όλο και περισσότερο στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και τη χρήση εφαρμογών ακόμη υψηλότερης ποιότητας εκτύπωσης για να εντυπωσιάσει πραγματικά τους τελικούς πελάτες. Στο HEI Flexibility Days, παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που καλύπτουν αυτές τις απαιτήσεις», λέει ο Jason Oliver, επικεφαλής της ψηφιακής εκτύπωσης στη Χαϊδελβέργη.

Κάτι που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές με τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των επιδείξεων του μοντέλου Linoprint C ήταν το νεο ψηφιακό Prinect front end, το οποίο έχει θέσει νέα πρότυπα στην ψηφιακή ποιότητα εκτύπωσης, χάρη στη χρήση της διαχείρισης χρωμάτων της Heidelberg και την τεχνολογία Heidelberg Renderer (RIP) που έχει δοκιμαστεί σε εκτυπώσεις offset. Παράλληλα, επιτρέπει την άψογη ενσωμάτωση των δύο νέων συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης στη συνολική ροή εργασίας του τυπογραφείου. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εργασίες εκτύπωσης μπορούν να ελέγχονται κεντρικά σε ένα σύστημα ροής εργασιών, ανεξάρτητα από τη διαδικασία παραγωγής που έχει επιλεγεί.

«Είναι όλο και πιο σαφές ότι τα περισσότερα τυπογραφεία θέλουν να συνδυάσουν offset και ψηφιακή εκτύπωση για την εξασφάλιση κέρδους σε όλο το φάσμα των θέσεων εργασίας. Τα νέα μοντέλα Heidelberg Linoprint C σε συνδυασμό με το ψηφιακό Prinect front end αναπτύχθηκαν ειδικά για να τους παρέχει την ιδανική λύση», λέει ο Όλιβερ.

Εικόνα 1: Εκλεπτυσμένες νέες ψηφιακές εφαρμογές εκτύπωσης προσδίδουν στα τυπογραφεία ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην αγορά.

Εικόνα 2: Πάνω από 250 επισκέπτες στο Heidelberg ΗΕΙ Flexibility Days παρακολούθησαν την παρουσίαση της νέας γενιάς Linoprint C συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης.

Εικόνα 3: Το νέο Heidelberg Linoprint CV με λειτουργίες λευκού και επίστρωση προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία για οικονομική εκτύπωση μικρών και εξατομικευμένων τιραζ.

Εικόνα 4:Το Heidelberg Linoprint CP είναι το νέο ψηφιακό σύστημα εκτύπωσης για τους χρήστες που προσανατολίζονται με τον όγκο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.heidelberg.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top