Αναζήτηση

Νέα προϊόντα Mactac

Νέα προϊόντα Mactac

Στη FESPA 2015 η Mactac παρουσίασε τις τελευταίες προσθήκες στις σειρές αυτοκόλλητων προϊόντων της, οι οποίες ήδη περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από φιλμ και πλαστικοποιήσεις που ανοίγουν νέες δημιουργικές και καινοτόμες προοπτικές στον τομέα των εκτυπώσεων. Οι προσθήκες αυτές απευθύνονται σε δύο βασικά αγορές: αυτή του design, με εφαρμογές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων αλλά και της κάλυψης / προσωποποίησης οχημάτων σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας.

Αναλυτικά τα νέα προϊόντα:  

wallCHALKER – φιλμ μαυροπίνακα
Μια δυνατή νέα τάση στη διακόσμηση έρχεται να καλύψει το wallCHALKER, ένα μαύρο βινύλιο που μεταμορφώνει με ευκολία τοίχους, τραπέζια και άλλες επιφάνειες σε μαυροπίνακα. Δέχεται υγρή ή στερεή κιμωλία η οποία σβήνεται εύκολα με σφουγγάρι ή πανί.

Glass Decor 798-01 BF – φιλμ αμμοβολής
Στη γνωστή σειρά MACal Glass Decor 700 προστέθηκε το Glass Decor 798-01 BF (frosted φινίρισμα) για εύκολη εφαρμογή. Χάρις στο σύστημα κόλλας "Mactac Bubble Free Application" αντί της κλασσικής, προσφέρει γρήγορη εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες.  

Glass Decor 598-03 – νέο, οικονομικό φιλμ αμμοβολής
Ημιδιαφανές, πολυμερικό φιλμ αμμοβολής (frosted), σχεδιασμένο για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε τζάμια.  

Easy 209 P:
Μικρής διάρκειας υλικό για διαφήμιση και προώθηση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και εφαρμογή σε επίπεδες επιφάνειες. Η πυκνή σύσταση του υλικού και η ειδική κόλλα το κάνουν εύκολο στην εφαρμογή σε σχέση με την κλασσική σειρά non Bubble-free προϊόντων.  

CastRAP 629 B-Free
Νέο φιλμ χυτού βινυλίου με την πατενταρισμένη τεχνολογία κόλλας BF, που επιτρέπει εύκολη εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες.  

FloorGrip & StreetLam (Σειρά Permaflex)
Δύο νέες πλαστικοποιήσεις, οι FloorGrip και StreetLam, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρής διάρκειας εφαρμογές γραφικών δαπέδου εξωτερικού χώρου σε συνδυασμό με το φιλμ εκτύπωσης StreetRap. Είναι και οι δύο ιδανικές για την προστασία ψηφιακά εκτυπωμένων γραφικών δαπέδου από την τριβή που δημιουργείται από τους περαστικούς.  

ShieldLam
Το ShieldLam είναι ένα φιλμ πλαστικοποίησης από την οικογένεια των PERMACOLOR, ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία της σειράς Tuning Film σε εξωτερικό χώρο. Χρησιμοποιείται όπως και τα tuning film τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε σκάφη.  

TuningFilm Range
Η γνωστή σειρά αλλαγής χρώματος αυτοκινήτων & σκαφών εμπλουτίστηκε με νέους κωδικούς χρωμάτων.  

TuningFilm Velvet – Το ένα και μοναδικό velvet φιλμ
Το Mactac TuningFilm Velvet είναι ένα μοναδικό προϊόν που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση στο όχημα τους. Το φιλμ αυτό έχει την εμφάνιση και αίσθηση του βελούδου. Είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ντύσιμο όλων των ειδών αυτοκινήτων όπως επίσης και για έπιπλα. Το TuningFilm Velvet πλένεται εύκολα και δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top