Αναζήτηση

Νέα χαρακτηριστικά του Spectro-Densitometer της Techkon

Νέα χαρακτηριστικά του Spectro-Densitometer της Techkon

Η Techkon, κορυφαίος κατασκευαστής οργάνων μέτρησης χρώματος για τη βιομηχανία εκτύπωσης ανακοινώνει νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για την τελευταία γενιά των SpectroDens χειρός, Spectro-Densitometer.

Νέα λειτουργία σάρωσης για μεμονωμένα στοιχεία ελέγχου. Το όργανο μπορεί να μετρήσει πυκνότητα και φασματικές τιμές έως και 54 μπαλώματα σε μία σάρωση. Προηγμένοι πρότυποι αλγόριθμοι αναγνώρισης εξασφαλίζουν τη σωστή ανάγνωση. Για τη σάρωση δεν απαιτείται οδηγός, οι τέσσερις τροχοί ευθυγραμμίζονται κατά τη σάρωση. Νέες ISO 12647-2:2013 τιμές διατίθενται στο SpectroDens.

Τον Δεκέμβρη 2013 εκδόθηκαν οι νέες τιμές-στόχοι και οι ανοχές για εκτυπώσεις offset. Οι τιμές αυτές έχουν ενσωματωθεί στο SpectroDens και στο λογισμικό SpectroConnect ήδη. Νέοι χάρτινοι δείκτες για τον έλεγχο της ποιότητας του υποστρώματος εκτύπωσης είναι διαθέσιμοι τώρα. Λειτουργίες όπως λευκότητα Berger και Stensby, φωτεινότητα TAPPI 452, κιτρινότητα CIE και Αδιαφάνεια βοηθούν στην ανάλυση της ποιότητας του χαρτιού.

Η νέα SCCA διορθωτική τιμή αναφοράς θα επιτρέπει στους εκτυπωτές γρήγορα και εύκολα να επιτύχουν μια αποδεκτή αντιστοιχία χρώματος ανεξάρτητα από την παρουσία των οπτικών παραγόντων τόνωσης στα υποστρώματα τους. Η φόρμουλα SCCA, αναπτύχθηκε από τον David McDowell, μέλος της επιτροπής IDEAlliance Print Properties & Colorimetric και υπολογίζει νέα σημεία στόχους στο όργανο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τη λήψη λογισμικού SpectroConnect απευθυνθείτε στο www.techkon.com

Το όργανο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης IPEX στο Λονδίνο από 24 μέχρι 29 Μαρτίου 2014 στο περίπτερο Techkon N1C095.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top