Αναζήτηση

Νέες καινοτομίες στα μελάνια από τη Nazdar Ink Technologies στη FESPA 2017

Νέες καινοτομίες στα μελάνια από τη Nazdar Ink Technologies στη FESPA 2017

Η Nazdar Ink Technologies θα παρουσιάσει νέες σειρές μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης inkjet και μεταξοτυπίας και δείγματα του portfolio μελανιών της για special effects στη FESPA 2017.

Μελάνια ψηφιακής εκτύπωσης

Η εταιρία πρόκειται να λανσάρει τις νέες σειρές Nazdar 130 Series και Nazdar 183 Series με μελάνια digital solvent, τις νεότερες προσθήκες στην κορυφαία γκάμα 'plug and play' μελανιών για ψηφιακούς εκτυπωτές, που υποκαθιστούν επάξια τα ΟΕΜ μελάνια.

Και οι δύο σειρές προσφέρουν μοναδική χρωματική και χημική συμβατότητα, ποιότητα και οικονομία σε συνδυασμό με την ευκολία μετατροπής (από ΟΕΜ) που επιτρέπει στο χρήστη να αντικαθιστά μόνο ένα χρώμα κάθε φορά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Η σειρά Nazdar 130 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα Mimaki JV33, CJV, JV300 και JV150 που χρησιμοποιούν το μελάνι Mimaki SS21 και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις ταχύτητας των συστημάτων αυτών, χάρις στις ιδιότητες γρήγορου στεγνώματος και ελέγχου κουκκίδας. Η σειρά Nazdar 183 είναι κατάλληλη για τους χρήστες μελανιών Mimaki BS3 που αναζητούν υψηλή απόδοση, χαμηλότερη οσμή και μια πιο συμφέρουσα οικονομικά εναλλακτική με διαφορετικές επιλογές συσκευασίας.

Θα παρουσιαστεί επίσης η σειρά Nazdar 730 Series, ένα εύκαμπτο UV μελάνι με μοναδική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία εύκαμπτων και άκαμπτων υλικών όπως μουσαμά, αυτοκόλλητο βινύλιο, φιλμ για γραφικά βιτρίνας-τζαμιών, υλικά για POP displays και ακρυλικά για backlit επιγραφές. Είναι ιδανικό για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και ειδικά για υλικά που απαιτούν κοπή-διαμόρφωση με καλούπι ή σε CnC router καθώς δεν ξεφτίζει και δεν «σπάει» στις άκρες.

Μελάνια μεταξοτυπίας

Ως ειδικός στα μελάνια μεταξοτυπίας, η Nazdar θα λανσάρει ακόμα στη Fespa τη νέα της σειρά Nazdar 2800 Series για διαφημιστικές εφαρμογές (graphics) με αντοχή έως 5 έτη. Από τα πρώτα UV LED μελάνια υψηλής αντοχής, σχεδιασμένα να στεγνώνουν με 395nm LED λάμπα 4watt και άνω, τα μελάνια της σειράς 2800 Series είναι κατάλληλα για θερμική κοπή με καλούπι χωρίς να «σπάνε» στις άκρες του υλικού και δέχονται κόλλες προ-μασκαρίσματος. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ελκυστικά για πελάτες που ψάχνουν για αειφόρες λύσεις.

Η σειρά UV και UV LED μελανιών μεταξοτυπίας Nazdar 2300 Series, σχεδιασμένη για την αγορά της συσκευασίας και ειδικά για εκτύπωση σε γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια καλλυντικών, προϊόντων οικιακής χρήσης και άλλων παρόμοιων εφαρμογών, προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον (μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα).

Η σειρά Nazdar 3500 Series και τα μελάνια 3529/3539 που θα παρουσιαστούν επίσης προορίζονται για εκτυπώσεις outdoor μεγάλης διάρκειας σε αυτοκόλλητα βινύλια.

Η εταιρία θα παρουσιάσει ακόμα τις Nazdar 2400 UV-LED και 3400 Series για διακόπτες αφής εστιάζοντας στα νέα, υψηλής αντοχής διαφανή βερνίκια με υφές και θα έχει ανάλογα δείγματα εκτύπωσης με Nazdar Texture Clears Ink στο περίπτερο. Ένας νέος κατάλογος για μελάνια Special Effects θα προσφέρει στους επισκέπτες ιδέες και δημιουργικές λύσεις για τη χρήση των ειδικών αυτών μελανιών.

Ειδικοί των μελανιών θα βρίσκονται στην έκθεση για να δίνουν λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα των πελατών. Κλείστε τώρα ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Επισκεφτείτε το περίπτερο της Nazdar Ink Technologies στην FESPA 2017: Αιθ. B5 / Περίπ. B60  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nazdar Ink Technologies επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, αποκλειστική αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top