Αναζήτηση

Νέο ασημί μελάνι για το HP Indigo WS6600 ψηφιακό πιεστήριο

Νέο ασημί μελάνι για το HP Indigo WS6600 ψηφιακό πιεστήριο

Στις 24 Σεπτεμβρίου στη LabelExpo η HP ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την παγκόσμια ηγετική της θέση στον κλάδο των ετικετών με την εισαγωγή ενός νέου ασημί μελανιού για το HP Indigo WS6600 ψηφιακό πιεστήριο. Η HP ανακοίνωσε επίσης τη συνεχιζόμενη δυναμική αγορά της με περισσότερα από 500 HP Indigo WS6000 ψηφιακά πιεστήρια να πωλούνται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Ο όγκος των ετικετών που εκτυπώνονται σε ψηφιακά πιεστήρια HP Indigo αυξήθηκε περισσότερο από 25 τοις εκατό το 3ο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά, ξεπερνώντας σημαντικά το ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς.

«Οι μάρκες σήμερα απαιτούν εντυπωσιακές συσκευασίες και γρήγορους χρόνους γι' αυτό ζητούν την HP Indigo τεχνολογία για να καλύψουν τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Alon Bar-Shany, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Indigo Division, HP. «Η πρωτοφανής αύξηση μας στην αγορά ετικετών αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μείνουν ενημερωμένοι με τη συνεχή εισαγωγή νέων λύσεων που θα βοηθήσουν τους μετατροπείς να συνεχίζουν να διαφοροποιούνται».

Νέο ασημί μελάνι για το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo WS6600
Μέχρι τώρα, η εκτύπωση με ασημί μεταλλικό μελάνι, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων πρωταρχικών ετικετών, ως επί το πλείστον γινόταν με τη χρήση συμβατικών διεργασιών εκτύπωσης. Η εισαγωγή του HP Indigo ElectroInk Silver επιτρέπει για πρώτη φορά την εκτύπωση υψηλής ποιότητας ασήμι μελανιού για εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης. Ανοίγει ευκαιρίες για περισσότερες θέσεις εργασίας και προσφέρει αποτελεσματικές από πλευράς κόστους, υψηλής ποιότητας λύσεις για τις ανάγκες αυτές.

Η Geostick B.V., προμηθεύτρια ετικετών και συσκευασιών, γνώρισε την επιτυχία με την αρχική δοκιμή του νέου μελανιού. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα πρώτα αποτελέσματα του νέου HP Indigo ασημί μελανιού. Έχουμε ήδη πουλήσει ετικέτες τυπωμένες με αυτό σε πελάτες που δέχθηκαν πρόθυμα τα αποτελέσματα και δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τυχόν διαφορές από το συμβατικό τυπωμένο ασημί μελάνι», δήλωσε ο Cees Schouten, τεχνικός διευθυντής της Geostick BV.

«Το νέο ασημί μελάνι ανοίγει πολλές νέες ευκαιρίες για εμάς. Η συνεχής δέσμευση της HP για την εισαγωγή νέων δυνατοτήτων και καινοτομιών στην πλατφόρμα, μας δίνει την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών μας».

Το HP Indigo ElectroInk Silver αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμo στις αρχές του 2014 και είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ετικέτας

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά πιεστήρια HP Indigo είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.hp.com/go/indigo, στο κανάλι YouTube της HP Graphic Arts www.youtube.com/hpgraphicarts και μέσω του Twitter της HP Graphic Arts www.twitter.com/hpgraphicarts.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top