Αναζήτηση

Νέο RIP Software από τη Roland

Νέο RIP Software από τη Roland

Το νέο RIP VersaWorks 6 της Roland περιλαμβάνει μια μεγάλη σειρά λειτουργιών που καθιστούν τη διαδικασία εκτύπωσης πιο ακριβή και αξιόπιστη, και βελτιστοποιούν τις δυνατότητες του εκτυπωτή, του μελανιού και των υλικών που χρησιμοποιούνται, αξιοποιώντας παράλληλα την εξαιρετική λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης του προηγούμενου δημοφιλούς λογισμικού VersaWorks.

Το VersaWorks 6 λειτουργεί σε 64-bit native για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης από τα 64-bit λειτουργικά συστήματα και τη βελτίωση της δυνατότητας επεξεργασίας περίπλοκων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων πολύπλοκων vectors και multiple layers, με ευκολία και ακρίβεια. Παρέχει επίσης υποστήριξη για την επεξεργασία αρχείων PDF σε transparencies, drop shadows και άλλων special εφέ, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία επανεπεξεργασίας των δεδομένων.

Το VersaWorks 6, με ένα νέο μοντέρνο περιβάλλον εργασίας προσφέρει καθαρά και απλά εργαλεία με λειτουργεία drag-and-drop για γρήγορη προσθήκη εργασιών στη σειρά εκτύπωσης (print queue) απευθείας από φακέλους στην επιφάνεια εργασίας. Ο νέος σχεδιασμός του – βασισμένος σε εικονίδια - βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και παρέχει εύκολη πλοήγηση και λειτουργικότητα για όλες τις εργασίες εκτύπωσης και διαχείρισης εργασιών.

Με το VersaWorks 6, oι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και πέντε ξεχωριστά print queues με απεριόριστες αποθηκευμένες ρυθμίσεις διαθέσιμες για κάθε print queue, προκειμένου να αυτοματοποιούν την παραγωγή τους.

Το VersaWorks 6 θα συνοδεύει τα παρακάτω εκτυπωτικά και εκτυπωτικά/κοπτικά Roland  από το Νοέμβριο του 2018, ενώ επίσης  είναι διαθέσιμο, ως δωρεάν αναβάθμιση, για χρήστες των ίδιων μοντέλων. Eco-Solvent Printers and Printer/Cutters: BN-20, EJ-640, RF-640, SG-540/300,  SP-540i/300i, VG-640/540, VS-640i/540i/300i, XR-640 UV Printers and Printer/Cutters: LEC-540/330, LEF-12/12i, LEF-300/200/20,  LEJ-640 Dye-Sublimation Printer:  RT-640 (όχι για χρήστες RIP ErgoSoft Roland Edition)

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr)  

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top