Αναζήτηση

Νέοι εκτυπωτές Xerox για παραγωγικές εργασίες μικρού όγκου

Νέοι εκτυπωτές Xerox για παραγωγικές εργασίες μικρού όγκου

Η παραγωγικότητα γίνεται ασπρόμαυρη με τους νέους εκτυπωτές για παραγωγικές εργασίες μικρού όγκου από τη Xerox Τα νέα ασπρόμαυρα παραγωγικά μηχανήματα της Xerox δίνουν την απάντηση στις απαιτητικές εργασίες όπως έγγραφα συναλλαγών, βιβλία και εγχειρίδια κ.α.

Με το φωτοαντιγραφικό/εκτυπωτή και τον εκτυπωτή D136  της Xerox, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ταχύτητα εκτύπωσης, τις ρυθμίσεις του server και τις δυνατότητες περάτωσης ώστε να ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες παραγωγής.

Σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα εκτυπωτικά περιβάλλοντα, οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν σε μεγάλη ποικιλία μέσων, από αυτοκόλλητα για παράθυρα και μπροσούρες μέχρι επαγγελματικές κάρτες και μαγνήτες.

Κάνοντας τη ροή εργασίας μια εύκολη υπόθεση
Ο FreeFlow® Print Server της Xerox είναι επίσης διαθέσιμος για το φωτοαντιγραφικό/ εκτυπωτή D136, και περιλαμβάνεται στα standard χαρακτηριστικά του εκτυπωτή.

Ταχύτητα και παραγωγικότητα
Με ταχύτητα ως και 136 σελίδων το λεπτό, οι εργασίες με τον D136 ολοκληρώνονται ταχύτερα και έτσι μπορούν να διεκπεραιωθούν μεγαλύτερου όγκου εκτυπώσεις. Χάρη στα μεγάλων διαστάσεων και με μεγάλη χωρητικότητα συρτάρια, οι συσκευές μπορούν να δεχθούν διάφορα μεγέθη χαρτιού και εξειδικευμένα υλικά – διαχειριζόμενες τον αριθμό των 4.000 επιπλέον φύλλων για παραγωγικές εκτυπώσεις χωρίς διακοπή.

Σταθερή ποιότητα εικόνας
Οι εκτυπώσεις στα 2400 x 2400 dpi, σε συνδυασμό με το Xerox EA Toner, διασφαλίζουν ότι το κείμενο, οι φωτογραφίες και τα γραφικά αναπαράγονται με σταθερότητα – με καθαρά χρώματα και έντονο μαύρο. Επιπλέον, το toner προσδίδει μία λιγότερο γυαλιστερή εμφάνιση, με αποτέλεσμα ένα επαγγελματικό ματ φινίρισμα.

Εκτεταμένες επιλογές περάτωσης
Η ποικιλία επιλογών περάτωσης μπορεί να βοηθήσει τους παρόχους εκτυπώσεων να αυξήσουν τα έσοδά τους μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος των λύσεων που έχουν εγκατεστημένες στον χώρο τους. Για παράδειγμα, οι πάροχοι μπορούν να επιλέξουν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό περάτωσης – προσαρμόζοντας έτσι τη συσκευή ώστε να ταιριάζει στις ακριβείς ανάγκες τους. Οι πάροχοι μπορούν επίσης να διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων τους, χάρη στη δυνατότητα να παραγάγουν με έναν in-line finisher εφαρμογές Engineering, Z, Tri και Square Fold.

Οι πάροχοι μπορούν να αναλάβουν περισσότερες εργασίες στον χώρο της έκδοσης βιβλίων, χάρη στον Xerox Tape Binder, που δένει ως και 125 φύλλα χαρτιού με βάρος 75 gsm. Ο binder είναι επίσης συμβατός με το σύστημα Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker, κάνοντας εύκολη και γρήγορη τη δίπλωση και τη βιβλιοδεσία με συρραφή.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top