Αναζήτηση

Νέος επαναστατικός ψηφιακός εκτυπωτής Mimaki TS55-1800

Νέος επαναστατικός ψηφιακός εκτυπωτής Mimaki TS55-1800

Η Mimaki κορυφαίος κατασκευαστής Large format εκτυπωτών, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου TS55-1800 ενός επαναστατικού νέου ψηφιακού εκτυπωτή Textile/Sublimation, που προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν στον κλάδο της εκτύπωσης σε ύφασμα και σε μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν.  

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητα που έχει να εκτυπώνει σε ανάλυση (480x600dpi) με υψηλή πυκνότητα μελανιού, χρησιμοποιώντας εκτύπωση «με ένα πέρασμα» στα 140 τ.μ./ώρα. Επίσης με την προσθήκη του νέου Mini Jumbo Roll (optional add on/προαιρετικά) και  το μοναδικό σύστημα ελέγχου και ανάκτησης ακροφυσίων που διαθέτει  (σε συνδυασμό με το δοχείο μεγάλης χωρητικότητας μελανιού), μπορούν να εξασφαλίσουν την συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία του εκτυπωτή.  Εκμεταλλευτείτε την σημαντική μείωση της τιμής του νέου μοντέλου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η Polyprint ΑΕ, επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας MIMAKI από το 2003, παρουσιάζει το νέο μοντέλο από μια εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία στην αγορά. Με κεντρικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο απαρτίζεται συνολικά από 5 τεχνικούς και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Εκτός από την συνεχή εκπαίδευση και τεχνική κάλυψη παρέχει επιπλέον δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες αναλωσίμων και ανταλλακτικών τα οποία διατηρεί σε μεγάλα αποθέματα.  

Περισσότερες πληροφορίες για τους εκτυπωτές ΜΙΜΑΚΙ εδώ   

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε αναλυτικά επικοινωνώντας με την εταιρεία POLYPRINT AE, www.polyprint.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top