Αναζήτηση

Ο νέος Scodix Ultra™ Press

Ο νέος Scodix Ultra™ Press

Η ταχύτητα παραγωγής και τα χαρακτηριστικά του νέου Scodix Ultra ™ κάνει αυτό το εξάρτημα ψηφιακής εκτύπωσης ιδανικό για παρόχους υπηρεσιών εμπορικής εκτύπωσης, μετατροπείς συσκευασίας πτυσσόμενων χάρτινων κουτιών, web-to-print καταστήματα και εργασίες φινιρίσματος.

Η Scodix, η κορυφαία πάροχος ψηφιακών λύσεων ενίσχυσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ταχύτερο, υψηλής ποιότητας και πιο ακριβές ψηφιακό εκτυπωτή της βιομηχανίας στην εμπορική έκθεση PRINT 13 την επόμενη εβδομάδα.

Το Scodix Ultra™ Press είναι σε θέση να παράγει 1,250 B2+ (21.5 x 31.0 inches)μέγεθος εντύπων ανά ώρα και βασίζεται στην τεχνολογία Scodix SENSE της εταιρείας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη Scodix Ultra Press να παραδώσει αποτελέσματα που υπερκαλύπτουν τις κρίσιμες απαιτήσεις παραγωγής και ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Το Scodix Ultra Press υποστηρίζει αμέτρητες εφαρμογές όπως επιστολόχαρτα, εξώφυλλα βιβλίων, πολυτελείς συσκευασίες, εργαλεία μάρκετινγκ και προώθησης, ευχετήριες κάρτες, και άλμπουμ φωτογραφιών. Το νέο Scodix Ultra Press είναι διαθέσιμο μέσα από τα δίκτυα πώλησης της Scodix.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την www.scodix.com.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top