Αναζήτηση

Οι ενημερωμένες λύσεις CAD/CAM της Elitron στη FESPA

Οι ενημερωμένες λύσεις CAD/CAM της Elitron στη FESPA

Οι λύσεις CAD/CAM της Elitron χαρακτηρίζονται από το στιβαρό σχεδιασμό, τις τεχνολογίες αιχμής και την ευρεία γκάμα τους, που καλύπτει διαφορετικές αγορές και ανάγκες. Στο κοινό της FESPA η εταιρία πρόκειται να παρουσιάσει τα συστήματά Kombo SD και TH, που απευθύνονται κυρίως στην αγορά των γραφικών τεχνών και συσκευασίας, καθώς και μια λύση αυτοματοποίησης για κάθε περιβάλλον παραγωγής.

Αναλυτικά τα προϊόντα:

Kombo SD 31.20
Αυτόματο σύστημα CAD/CAM σχεδιασμένο για τις ανάγκες της αγοράς της συσκευασίας χαρτονιού, της ψηφιακής εκτύπωσης και των επιγραφών. Εξοπλισμένο με το πατενταρισμένο σύστημα Ανίχνευσης (Seeker System) που αναγνωρίζει αυτόματα τα σημάδια για περιγραμματική κοπή και οδηγεί την κεφαλή, ανεξάρτητα από το αν έχουν φορτωθεί ταυτόχρονα στο τραπέζι διαφορετικές δουλειές σε διαφορετικά υλικά. Το μοντέλο της έκθεσης θα είναι εξοπλισμένο με 3 kW router και κεφαλή πολλαπλών εργαλείων κοπής. Η λειτουργία αυτόματου pre-setting διευκολύνει την αλλαγή εργαλείων και κεφαλών γιατί πραγματοποιεί αυτόματη ευθυγράμμιση.  

Kombo TH 31.20
Το αποτέλεσμα των διαρκών επενδύσεων στο R&D της Elitron, είναι ο νέος Superplotter Kombo TH. Ένας συνδυασμός καινοτομίας και τεχνολογίας, με δύο κεφαλές κοπής που κόβουν στην ίδια επιφάνεια εργασίας και μπορούν να κόβουν σε διαφορετικά υλικά ταυτόχρονα. Το λογισμικό Twin Cut διαχειρίζεται αυτόματα τη διαδικασία κοπής, αναθέτοντας εργασία σε κάθε κεφαλή και επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι διπλή παραγωγικότητα και οργανωμένη ροή εργασίας. Το Kombo TH έχει μεγάλη επιφάνεια εργασίας 3,15 x 2,05m και ενσωματωμένο σύστημα Ανίχνευσης σημείων για περιγραμματική κοπή (Seeker System). Είναι ιδανικό για μεγάλες παραγωγές σε χαρτόνι, forex, PVC και όλα τα συνήθη υλικά που χρησιμοποιούνται στην επιγραφοποιία, την κυτιοποιία, την ψηφιακή μεγάλου μεγέθους κ.α.  

Αυτόματος τροφοδότης φύλλων Heleva
Σε συνδυασμό με τα μοντέλα Kombo, η Elitron θα παρουσιάσει ακόμα ζωντανά το σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας φύλλων Heleva που συλλέγει, στοιχίζει και φορτώνει τα φύλλα στα κοπτικά τραπέζια. Το Heleva αυτοματοποιεί πλήρως κάθε σύστημα εκτύπωσης, κάνοντάς το παραγωγικό όλο το 24ωρο.   Το Heleva είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα έξυπνης διαχείρισης που μπορεί να δέχεται εντολές φόρτωσης από τον εκτυπωτή αλλά και να ειδοποιεί για υλικά έτοιμα προς εκτύπωση στον εκτυπωτή. Επιτρέπει τη φόρτωση με το χέρι όταν χρειάζεται και, προς διευκόλυνση του χειριστή, η πλατφόρμα του υψώνεται στο ύψος του εκτυπωτή. Το Heleva έχει δυνατότητα φόρτωσης μονού φύλλου ή πολλαπλών φύλλων και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με διαφορά κυρίως στο σχήμα.  

Η Elitron θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο περίπτερο W50, Hall 9 της FESPA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Elitron επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top