Αναζήτηση

Όλες οι νέες λύσεις για την αγορά του μεγάλου σχήματος από την ΗΡ στο περίπτερο της FESPA

Όλες οι νέες λύσεις για την αγορά του μεγάλου σχήματος από την ΗΡ στο περίπτερο της FESPA

Η HP θα παρουσιάσει την ανανεωμένη οικογένεια Scitex εκτυπωτών της στη Fespa 2015. H εταιρία έχει ανακοινώσει νέα μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου σχήματος HP Latex και Scitex και νέα μελάνια που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να διαφοροποιηθούν στην διαφημιστική αγορά επιγραφών & ψηφιακών εκτυπώσεων, προσφέροντας πιο σύντομους χρόνους παράδοσης σε μικρότερο κόστος.

Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται:

  • Τα νέα μοντέλα επίπεδων και R-t-R εκτυπωτών HP Scitex FB550 και FB750, βασισμένα στη στιβαρή πλατφόρμα των προκατόχων τους, που προσφέρουν αξιόπιστη λύση εκτύπωσης άκαμπτων υλικών χάρις στο αναβαθμισμένο σύστημα τροφοδοσίας και την αυξημένη παραγωγικότητά τους,
  • Το βιομηχανικής παραγωγής επίπεδο πιεστήριο HP Scitex 11000 Industrial Press με νέα τεχνολογία Smart Coat, που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ευκαμψία στην εκτυπωμένη επιφάνεια και φυσικά μεγαλύτερη ευελιξία υλικών και εφαρμογών. Όπως και το προηγούμενο μοντέλο HP Scitex 10000 Industrial Press, είναι βασισμένο στην καινοτόμα τεχνολογία εκτύπωσης HDR (High Dynamic Range) που προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, κατάλληλη για POP εφαρμογές κοντινής θέασης.
  • Για την αγορά της μεταποίησης οντουλέ χαρτονιού η HP ανακοίνωσε επίσης τον HP Scitex 15500 Corrugated Press, με προηγμένο σύστημα χειρισμού σκεβρωμένων φύλλων και οικονομικά μελάνια HDR230.
  • Μια νέα προσθήκη στη σειρά HP Latex 3xx για μικρότερες παραγωγές γραφικών

Όλα τα νέα προϊόντα θα εκτίθενται ζωντανά, με επιδείξεις λειτουργίας και παρουσιάσεις εφαρμογών, στο περίπτερο της HP στη Fespa (# V10 / Αιθ. 9). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της HP επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top