Αναζήτηση

Παγκόσμια καινοτομία: το πρώτο Roll-to-Roll ψηφιακό σύστημα τοπικού UV, γκοφρέ ανάγλυφου και χρυσοτυπίας από την MGI

Παγκόσμια καινοτομία: το πρώτο Roll-to-Roll ψηφιακό σύστημα τοπικού UV, γκοφρέ ανάγλυφου και χρυσοτυπίας από την MGI

H MGI, δημιουργός της πρώτης λύσης παγκοσμίως για ψηφιακή τοπική επιβερνίκωση, γκοφρέ ανάγλυφο και χρυσοτυπία, παρουσίασε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια των βραβευμένων Inkjet συστημάτων της στη Labelexpo 2015 στις Βρυξέλλες: το JETvarnish 3DW και iFOIL W, τροφοδοσίας ρολού.

Ετικέτες και Εύκαμπτη Συσκευασία

Το JETvarnish 3DW & iFOIL W είναι μια ολοκληρωμένη λύση φινιρίσματος από ρολό, σχεδιασμένη ιδανικά για την αγορά της ετικέτας και εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει παραμετροποίηση και δυνατότητες “Foil-on-Demand” (FOD) μικρού τιράζ, για παραγωγές από 1 έως 100.000 αντίτυπα – καθώς και μεταβλητά δεδομένα σε χρυσοτυπία (VDF) για απόλυτη εξατομίκευση ανά τεμάχιο ετικέτας.  

Αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας μέσω του δημιουργικού φινιρίσματος

Το νέο JETvarnish 3DW & iFOIL W αυξάνει σημαντικά το αντίκτυπο μιας συσκευασίας στο ράφι, μέσω πολυτελών, ελκυστικών εφφέ που βελτιώνουν την αναγνωρισιμότητα μια μάρκας. Για τις επιχειρήσεις εκτύπωσης και μεταποίησης, το νέο ψηφιακό σύστημα της MGI ενισχύει τις σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας δυνατότητες γρήγορων δειγματισμών και μικρών τιράζ με προσωποποίηση.

Υλικά & Ειδικά εφφέ

Το σύστημα παράγει τοπικό βερνίκι 2D, 3D υφές και γκοφρέ ανάγλυφο, καθώς και εφφέ χρυσοτυπίας (επίπεδης ή ανάγλυφης) σε ένα πέρασμα. Η ολοκληρωμένη λύση JETvarnish 3DW & iFOIL W περιλαμβάνει ακόμα έναν σταθμό φλεξογραφίας για εφαρμογή primer στην επιφάνεια εκτύπωσης. Αυτή η inline διαδικασία προετοιμασίας του προς εκτύπωση υλικού βελτιστοποιεί το αποτέλεσμα φινιρίσματος.

MGI: τεχνολογία που οδηγείται από τις ανάγκες της αγοράς

Ο Edmond Abergel, CEO της MGI, ανακοίνωσε: “Τα νέα μας συστήματα JETvarnish 3DW και iFOIL W δημιουργήθηκαν μετά από έντονη απαίτηση της αγοράς της εύκαμπτης συσκευασίας και ετικετοποιίας για περισσότερες δυνατότητες φινιρίσματος & διακόσμησης σε τροφοδοσία ρολού. Οι επιλογές των μεταβλητών δεδομένων και της σάρωσης barcode επιτρέπουν την προσαρμογή του δημιουργικού μιας μάρκας σε πολλαπλά προϊόντα/συσκευασίες, σε διαφορετικές γλώσσες και σε εξατομικευμένα σετ πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε κάθε μεμονωμένη ετικέτα που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής. Πρόκειται για μια ψηφιακή λύση αναβάθμισης για το μέλλον της βιομηχανίας της ετικέτας & εύκαμπτης συσκευασίας.”

Το νέο JETvarnish 3DW και iFOIL W περιλαμβάνει

• Την πατενταρισμένη τεχνολογία Inkjet της MGI και Foil σε τροφοδοσία ρολού • Ισχυρό μηχανισμό τύλιξης και εκτύλιξης για ρολά διαμέτρου έως 850 mm (33.5 Inches)
• Πλάτος εκτύπωσης 100-420 mm (4-17 inches)
• Υλικά πάχους 50-400 microns σε ετικέτα, χαρτόνι ή χαρτί
• Ταχύτητες παραγωγής έως 20 m/λεπτό
• Εφαρμογή primer στο υλικό εκτύπωσης (όπου χρειάζεται) από ενσωματωμένη φλεξογραφική μονάδα.
• In line ψηφιακό τοπικό βερνίκι UV με επίπεδη ή/και 3D φόρμουλα
• Δημιουργία γκοφρέ ανάγλυφου ψηφιακά
• In line σύστημα χρυσοτυπίας με μεταβλητά δεδομένα (VDF)
• Απεριόριστη χρήση μεταβλητών δεδομένων (κείμενα, γραφικά/εικόνες, αρίθμηση, barcodes)
• Διαθέσιμες διαφορετικές φόρμουλες βερνικιού UV (2D, 3D κ.α.)

Labelexpo & Λύσεις MGI

Η Labelexpo Europe, η μεγαλύτερη έκθεση για τη βιομηχανία της ετικέτας και συσκευασίας, πραγματοποιήθηκε στα τέλη Σεπτέμβρη στις Βρυξέλλες. Η MGI παρουσίασε ακόμα στο περίπτερό της το βραβευμένο σύστημα τοπικού UV και χρυσοτυπίας σε τροφοδοσία φύλλου JETvarnish 3D & iFOIL.      

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top