Αναζήτηση

Παρουσίαση της νέας AccurioPress C2060 στο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas

Παρουσίαση της νέας AccurioPress C2060 στο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της AccurioPress C2060 στις 17 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός αξιόλογων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, με  αντικείμενο δραστηριότητάς τους την επαγγελματική εκτύπωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Lithotech, όπου παρουσιάστηκαν προϊόντα της που πραγματοποιούν μετεκτυπωτικές εργασίες.

Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του AccurioPress C2060 καθώς και να δει live εκτυπωτικές εργασίες του που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ποιότητας εικόνας, μεγάλη σαφήνεια και ακρίβεια με 1.200 x 1.200 dpi x 8 bit ανάλυση.

 

Με το λανσάρισμα της σειράς AccurioPress C2070 στην οποία ανήκει η AccurioPress C2060, η Konica Minolta παρουσιάζει μία νέα γραμμή συστημάτων παραγωγικής εκτύπωσής. Ως διάδοχος της σειράς bizhub PRESS C1070, η καινούργια σειρά AccurioPress C2070 συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την απόδοση των προηγούμενων μοντέλων με πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Βοηθά επίσης στην αύξηση της κερδοφορίας των πελατών, δημιουργώντας ομαλές και βελτιωμένες ροές εργασίας με την επέκταση των υπηρεσιών εκτύπωσης.

Το AccurioPrint C2060/C2070 είναι ιδανικό για τις εταιρίες που ανήκουν στο χώρο των γραφικών τεχνών σε ένα βασικό περιβάλλον παραγωγής. Και οι δύο συσκευές παρέχουν μία εύκολη μετάβαση στη ψηφιακή εκτύπωση, με δυνατότητες φινιρίσματος και μία πληθώρα επιλογών που εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση των χρωμάτων. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και η βέλτιστη ευελιξία μέσων παρέχει τέλεια απόδοση για το χρήστη. Για τις εταιρίες που αναλαμβάνουν επαγγελματικές εκτυπώσεις και τα CRDs με υψηλές απαιτήσεις όγκου, η Konica Minolta προσφέρει το AccurioPress C2060/C2070/P. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για να βοηθήσουν τις παραπάνω εταιρίες να αναπτυχθούν ψηφιακά, με βάση το επαγγελματικό φινίρισμα, το εξαιρετικό χρώμα και τη σταθερότητα στις συμπτώσεις σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης. Για άλλη μία φορά, η υψηλή ευελιξία στα μέσα εξασφαλίζει τέλεια απόδοση.

Accurio – το νέο εμπορικό σήμα της Konica Minolta για την επαγγελματική εκτύπωση

Έχοντας ήδη μετονομάσει το λογισμικό παραγωγικής εκτύπωσης AccurioPro, και τη πρώτη ψηφιακή inkjet press της Konica Minolta ως AccurioJet KM-1, η σειρά AccurioPress C2070 θα είναι ο πρώτος εξοπλισμός παραγωγικής εκτύπωσης με την ονομασία AccurioPrint και AccurioPress. Έτσι, όλα τα βασικά επαγγελματικά συστήματα εκτύπωσης θα έχουν την επωνυμία AccurioPrint αντί για bizhub PRO, ενώ το AccurioPress αντικαθιστά το bizhub PRESS για high-end συσκευές παραγωγικής εκτύπωσης. Τα λογισμικά AccurioPro βοηθούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των ροών εργασίας, προκειμένου να εξορθολογήσουν τις παραγωγικές διαδικασίες του πελάτη. H Konica Minolta παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων το οποίο συμπληρώνει τη νέα σειρά AccurioPress C2070 και υποστηρίζει τους πελάτες με λογισμικό για controller και συσκευές μέτρησης όλα από ένα σημείο.

H AccurioPress C2060 η οποία ανήκει στη νέα σειρά AccurioPress C2070 βρίσκεται στο νέο εκθεσιακό χώρο της Konica Minolta Hellas Digital Image Square.

Το Digital Image Square αποτελεί μία μεγάλη επένδυση στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Βρίσκεται στη Μεταμόρφωση Αττικής όπου συστεγάζεται με τα κεντρικά γραφεία της Konica Minolta Hellas. Φιλοξενεί τα τελευταίας γενιάς πολυμηχανήματα και παραγωγικές μηχανές από την Konica Minolta, καθώς και εξοπλισμό για βιομηχανικές εφαρμογές εκτύπωσης και εφαρμογές διαχείρισης ψηφιακών εγγραφών.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει δημιουργηθεί με στόχο να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για τους πελάτες της Konica Minolta.

Μέσα σε αυτόν το χώρο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρει τις λύσεις που χρειάζεται για την επιχείρησή του προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και να εξοικονομήσει χρήματα.

Επιπλέον, το DIS αποτελεί  ένα εργαστήριο όπου θα μπορούν να παρουσιαστούν εφαρμογές ψηφιοποίησης και διαχείρισης εγγραφών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επισκέπτη.

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων καθώς και ψηφιακών λύσεων παραγωγικής εκτύπωσης, η Konica Minolta διαπρέπει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις καθώς και στην πώληση, εγκατάσταση και διαχείριση κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων εκτύπωσης και λύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και στο χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτυπώσεων η πρόταση της Konica Minolta είναι η Optimized Print Services (OPS), μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανών και του λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top