Αναζήτηση

Πρεμιέρα για τα νέα προϊόντα της MGI στην έκθεση Graphitec

Πρεμιέρα για τα νέα προϊόντα της MGI στην έκθεση Graphitec

Η MGI Digital Graphic Technology ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Συσκευασίας Graphitec, που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 9 - 11 Ιουνίου.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου, επαναστατικού ψηφιακού πιεστηρίου Meteor DP1000 XL, παραγωγής 100 σελίδων/λεπτό. Η MGI έχει αποφασίσει να επεκτείνει την σειρά των ψηφιακών πιεστηρίων της και έχει δημιουργήσει νέα χαρακτηριστικά και νέες συνθέσεις toner υψηλής ανάλυσης για τον Meteor DP1000 XL, που προσφέρουν μια από τις υψηλότερες ποιότητες εικόνας της ψηφιακής βιομηχανίας στη μοναδική ταχύτητα των 100 σελίδων/λεπτό.

Στα χαρακτηριστικά του νέου Meteor DP1000 XL περιλαμβάνονται:

  • Χαμηλότερο κόστος παραγωγής
  • Ικανότητα εκτύπωσης σε διαφορετικά υλικά (χαρτί, πλαστικά, φάκελοι)
  • Μεγάλο σχήμα εκτύπωσης έως 1.200 mm
  • Μεγάλο βάρος χαρτιού έως 400γρ.
  • 100 σελίδες/λεπτό
  • Πλήρης διαχείριση μεταβλητών δεδομένων

Η MGI για ακόμα μια φορά κάνει τη διαφορά στην αγορά των ψηφιακών εκτυπώσεων και του φινιρίσματος με μια λύση που αλλάζει παγκοσμίως και αναμφισβήτητα το παιχνίδι. Συνδυάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες της, η MGI κάνει την In-Line ψηφιακή εκτύπωση και χρυσοτυπία δυνατή. Χάρη στο συνδυασμό του ψηφιακού πιεστηρίου Meteor DP8700 XL+ και του νέου iFOIL S για πραγματική χρυσοτυπία, η MGI έχει σχεδιάσει μια 100% ψηφιακή λύση που επιτρέπει την εκτύπωση στα 3600 dpi και στη συνέχεια το φινίρισμα με χρυσοτυπία σε In-Line διαδικασία.

Στο περίπτερο #C14-D15 (Hall 3) της έκθεσης θα εκτίθενται όλες οι τελευταίες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος της MGI, συμπεριλαμβανομένων των:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της MGI επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top