Αναζήτηση

Ψηφιακός εκτυπωτής ετικετών VP700 της VIPColor

Ψηφιακός εκτυπωτής ετικετών VP700 της VIPColor

Η VIPColor Technologies παρέχει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις εκτύπωσης έγχρωμων ετικετών από το 1998. 

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλά εκτυπωτές για έγχρωμες ετικέτες πολλών εφαρμογών, που κυμαίνονται από ετικέτες για προϊόντα λιανικής πώλησης υψηλής ποιότητας έως ανθεκτικές ετικέτες για υπαίθρια και θαλάσσια περιβάλλοντα.

Με τα χρόνια, οι βιομηχανικοί της εκτυπωτές έχουν χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως σε άπειρα καταστήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα βελτιωμένη ροή εργασίας, αύξηση της παραγωγικότητας και  προσφέροντας προστιθέμενη αξία στο προϊόν. Με την ικανότητα να εκτυπώνουν γρήγορα και οn demand είναι οικονομικά ανταποδοτικοί, επιδιώκοντας να προσφέρουν την ευκολία και την ευελιξία σε μικρομεσαίους πελάτες.

Στοχεύοντας σε εταιρείες που δεν είναι ικανοποιημένες με τους μακρούς χρόνους παράδοσης και τα απαιτούμενα μεγάλα τιράζ παραγγελίας, η VIPColor είναι αφιερωμένη στη δημιουργία ενός νέου αξιόλογου επιπέδου ετικέτας.

Ως μέλος του ομίλου εταιρειών Venture Corporation Ltd, η VIPColor αποτελεί μέρος μιας ταχέως αναπτυσσόμενης οργάνωσης δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είναι παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών υπηρεσιών, προϊόντων και λύσεων. Οι εκτυπωτές της VIPColor είναι διαθέσιμοι παγκοσμίως μέσω περισσότερων από 70 συνεργατών και των γραφείων πωλήσεών της στις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Κίνα και τη Σιγκαπούρη.

Η VIPColor Technologies είναι σπουδαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων για την παραγωγή, τη διαχείριση και τη χρήση ετικετών συσκευασίας και κατέχει σημαντική θέσης σε βιομηχανικές και λιανικές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ψηφιακές εκτυπωτικές λύσεις της VIPColor επιτρέπουν την εκτύπωση ψηφιακών ετικετών επί τόπου.

Πρόβλημα: Εκτύπωση εδώ και τώρα! Η λύση του: VP700 της VIPColor

Ίσως να είστε κι εσείς ένας επαγγελματίας  που χρειάζεται μικρές ποσότητες ετικετών για εσωτερική χρήση της αποθήκης σας ή να διώχνετε πελάτες που αναζητούν μια τέτοια λύση εδώ και τώρα.

Ακόμη, τα δοκίμια του Marketing πριν την τελική εκτύπωση, οι παραγωγές του μικρού τιράζ των φαρμακείων, των μικρών παραγωγών ή επιχειρήσεων, πελατών χημικών προϊόντων, καταστημάτων υγιεινής διατροφής και συμπληρωμάτων και πολλοί ακόμη κλάδοι, που μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να αποτελούν μέρος της πελατείας σας, τώρα πια, μπορούν να βρουν την on demand λύση κοντά σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο εκτυπωτής VP700 της VIPColor δεν απευθύνεται σε βιομηχανικές παραγωγές, αλλά σε μικρές επιχειρήσεις για μικρό και μεσαίο τιράζ, ξεκινώντας μάλιστα από την μια ετικέτα!

Προσθέτοντας  χρώματα, εικόνες και προσφορές στις ετικέτες με στοχοθετημένα μηνύματα και περιεχόμενο, είτε αφορούν στην δική σας εσωτερική διακίνηση και προβολή, είτε σε εμπορεύματα πελατών σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ενδεχόμενους γλωσσικούς φραγμούς, προωθώντας άμεσα και επαγγελματικά το μήνυμά σας.

Σε αντίθεση με τους εκτυπωτές λέιζερ, ο εκτυπωτής inkjet VP700 δεν υπερθερμαίνεται. Έτσι μπορείτε να έχετε ακατάπαυστη λειτουργία με λιγότερες διακοπές της παραγωγής σας, ενώ οι διάσημες κεφαλές Memjet διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

Όφελος που προκύπτει

 • Χαμηλό κόστος κτήσης του εξοπλισμού
 • Δίχως χρέωση εγκατάστασης Ο VP700 «τρέχει» κυριολεκτικά, με ταχύτητα 18m το λεπτό
 • Εκτύπωση ακόμη και μιας μοναχά ετικέτας - δεν υπάρχουν ελάχιστες ποσότητες
 • Ικανοποιημένοι πελάτες και από τις έγκαιρες παραδόσεις σας
 • Χωρίς αναμονές, άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση
 • Αντικατάσταση παρωχημένων εικαστικών σε σύντομο διάστημα
 • Εκτύπωση με μεταβλητά δεδομένα (π.χ. αριθμό παρτίδας ή ημερομηνία λήξης) σε ένα βήμα
 • Μειωμένο κόστος αποθεμάτων χωρίς δέσμευση κεφαλαίου σε stock
 • Ταχύτερη και οικονομικότερη έκδοση νέων προϊόντων και proofs του Marketing
 • Αυξημένη ανταγωνιστικότητα
 • Συνεχής λειτουργία
 • Νέες μικρές αγορές που δεν γινόταν να εξυπηρετήσετε μέχρι σήμερα
 • Εκτυπώσεις πολλών διαφορετικών εικαστικών στη σειρά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ταχύτητα εκτύπωσης: 18 m / min (304,8 mm / s - 12 ips)
 • Ανάλυση εκτύπωσης: Μέχρι 1600 x 1600 dpi
 • Σύνδεση δεδομένων: USB 2.0 / Ethernet 10 / 100Base-T / GPIO.
 • Dye Ink σε πέντε κασέτες μελάνης CYMKK των 250ml
 • Υποστηρίζει τρεις λειτουργίες εκτύπωσης: Roll-Roll, Roll-Cut, Print & Hold
 • Μέγιστο πλάτος ετικέτας: 50,8 - 215,9 mm
 • Μέγιστο Μήκος ετικέτας: 1,016 μ
 • Ετικέτα πάχους: 0,1 - 0,3 mm
 • Υποστηριζόμενα υποστρώματα: Υλικά με γυαλιστερό και matte επιστρωμένα υλικά
 • Ανίχνευση:  Gap, συνεχές, black mark
 • Κεφαλές Memjet
 • Πίνακας ελέγχου LCD με οπίσθιο φωτισμό σε 8 γλώσσες (ENG, FR, DE, ES, IT, JP, CN)
 • Ενσωματωμένος αυτόματος κόπτης
 • Εύκολη επισκεψιμότητα στην μηχανή, τις κεφαλές και τις κασέτες μελανιού.

Η IMAGCO ως επίσημος διανομέας για την Ελλάδα έχει ήδη ερευνήσει μερικές από τις αγορές και σας προτείνει εδώ κάποιες από τις πιθανές εφαρμογές του μοντέλου VP700.

Έμποροι Λιανικής και Μικρή Επιχείρηση: Επεκτείνετε την αγορά σας στα μικρά μαγαζιά ακόμη και γεωγραφικά, με ετικέτες επισήμανσης βιολογικών τροφίμων, ετικέτες για μέλι, μαρμελάδα, παραδοσιακά προϊόντα και βότανα.  

   

Φροντίδα υγείας: Ο ψηφιακός εκτυπωτής ετικέτας VP700 μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίσετε με τους εκάστοτε κανονισμούς των Αρχών Ασφάλειας Τροφίμων (FSA) και με άμεση ανταπόκριση.  Τέλος, μπορείτε πλέον να ενσωματώνετε σε κάθε ετικέτα εκτυπώσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας και μοναδικές κωδικοποιημένες πληροφορίες κατά της πλαστογραφίας (όπως π.χ. CFDA eCode).

Logistics: Κάντε απλή υπόθεση την ταυτοποίηση του κάθε είδους, μειώνοντας τα σφάλματα αποστολής και αποθήκευσης, βελτιώνοντας παράλληλα τη γενική εικόνα της εταιρείας σας στην αλυσίδα εφοδιασμού και της ανταπόκρισης των πελατών σας. Δημιουργήστε ευκαιρίες cross-selling με την προσθήκη QR code.

Εταιρείες χημικών ουσιών που πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα προειδοποίησης των επικίνδυνων χημικών GHS / CLP και προϊόντα για χημικά που δεν χρειάζονται να ανταποκριθούν στον κανονισμό BS5609 ή ειδών καθαρισμού για χρήση μόνο σε εσωτερικό χώρο.

Συμπερασματικά, ο ψηφιακός εκτυπωτής VP700 της VIPColor μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια σπουδαία λύση επαγγελματικής εκτύπωσης μικρού και μεσαίου τιράζ, οικονομικά αποδοτική και ασφαλή.

Η εταιρεία IMAGCΟ Α.Ε. ως ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, μπορεί να σας ενημερώσει για κάθε περαιτέρω χαρακτηριστικό και δυνατότητα της μικρής αυτής ψηφιακής εκτυπωτικής λύσης.                              

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top