Αναζήτηση

Τα νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικά Brother GTX «οδηγούν» την εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα.

Τα νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικά Brother GTX  «οδηγούν»  την εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα.

To νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικό της Brother με την ονομασία
GTX, έρχεται να προσφέρει νέες δυνατότητες στους επαγγελματίας της εκτύπωσης ενδυμάτων που αποτυπώνονται στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους, την ακόμα υψηλότερη ποιότητα και τέλος και σημαντικότερο στην αύξηση των κερδών τους .Με υψηλότερη ταχύτητα από τα προηγούμενα μοντέλα, λιγότερη συντήρηση, μεγαλύτερη επιφάνεια εκτύπωσης, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, μεγαλύτερη χρωματική γκάμα και μοναδικά accessories που επιτρέπουν την απευθείας εκτύπωση πολλών ειδών ένδυσης (από t-shirts έως παπούτσια και καπέλα) και δύσκολων σημείων όπως γιακάδες και μανίκια, το GTX μπορεί να τυπώσει πάνω σε ενδύματα έως και 30mm πάχους. Τυπώνει σε λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μικτά υφάσματα με 5 χρώμα

τα (CMYK+Λευκό) και μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 40,64cm x 53,34cm. Τα μελάνια του έχουν πολύ υψηλή αντοχή στις πλύσεις (πιστοποιημένη από την AATCC), είναι πιστοποιημένα από το Oeko-Tex Eco-Passport και «σύμφωνα» με το CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act).
  Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της εκτύπωσης) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση. Η αγορά της εκτύπωσης ενδυμάτων έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους επαγγελματίες τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης, ενώ ολοκληρωμένες λύσεις, όπως το brother kiosk, που υποστηρίζουν on the spot εκτυπώσεις, επιτρέπουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για εκτύπωση σε τουριστικά και ψυχαγωγικά σημεία, ακόμα και παραλίες.

 

 

         

Για περισσότερες πληροφορίες πορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top