Αναζήτηση

UV flatbed εκτυπωτής Acuity 15 της FUJIFILM

UV flatbed εκτυπωτής Acuity 15 της FUJIFILM

Η νεότερη προσθήκη, στην σειρά UV flatbed εκτυπωτών Acuity, με πλήρες τραπέζι vacuum, προσφέρει στους πελάτες μια χαμηλού κόστους, εναλλακτική επιλογή από την σειρά των πολύ πετυχημένων Acuity Select 20 και 30.

Ο Acuity 15 είναι ένα υψηλών δυνατοτήτων, εισαγωγικό μοντέλο, UV flatbed εκτυπωτής, που παράγει γραφικά στην γνωστή υψηλότατη ποιότητα των Acuity Select της Fujifilm αλλά με χαμηλότερο κόστος επένδυσης. Προσφέρει σχεδόν φωτογραφικής ποιότητας εκτυπώσεις και ταχύτητες έως και 23 τετραγωνικά μέτρα ανά ώρα.

Μοιάζοντας αρκετά με την σειρά εκτυπωτών Acuity Select 20 και 30, είναι μία ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να εκτυπώσει πάνω σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά πάχους έως και 50,8 χιλιοστά και διάστασης 1,25 x 2,50 μέτρα. Το σύστημα vacuum που διαθέτει, μειώνει την ανάγκη μασκαρίσματος του τραπεζιού εκτύπωσης, καθιστώντας εύκολη την φόρτωση των υλικών.

Το κόστος και οι προδιαγραφές του νέου UV flatbed εκτυπωτή Acuity 15, το καθιστούν ιδανικό ως ένα υψηλής ποιότητας εισαγωγικό μοντέλο, για την εκτύπωση χαμηλού όγκου παραγωγής γραφικών αλλά και για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Ωστόσο και οι μεγαλύτερες εταιρίες εκτύπωσης μπορούν να επωφεληθούν από την νέα πλατφόρμα, προσφέροντας πραγματικά δοκίμια ή δημιουργώντας δείγματα για τους πελάτες τους, απελευθερώνοντας τα μεγαλύτερα μηχανήματα για τις παραγωγές.

Ο Acuity 15 είναι διαθέσιμος με το σύστημα μελανιών πολλαπλών χρήσεων Uvijet ΚΝ ή με το σύστημα μελανιών θερμοδιαμόρφωσης Uvijet KV. Τα δύο αυτά συστήματα μελανιών Uvijet διαθέτουν CMYK και λευκό μελάνι (W).

Πληροφορίες: info@tsekmeres.gr | Tηλ. 210 57 82 400 | Έκθεση - Γραφεία - Αποθήκη: Λ. Αθηνών 352 Περιστέρι

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top