Αναζήτηση

Υψηλές επιδόσεις, νέα Χαρακτηριστικά και Ασυναγώνιστη Τιμή για το νέο εκτυπωτικό της Roland

Υψηλές επιδόσεις, νέα Χαρακτηριστικά και Ασυναγώνιστη Τιμή για το νέο εκτυπωτικό της Roland

Το νέο εκτυπωτικό VersaExpress RF-640 της Roland σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της διεθνής αγοράς εκτύπωσης παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις σε προσιτή τιμή.

Υψηλή Ταχύτητα, Άριστη Ποιότητα Εκτύπωσης, Ευκολία Χρήσης, Χαμηλό Κόστος Παραγωγής και Αξεπέραστη Αξιοπιστία είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το RF-640. Η μέγιστη ταχύτητα 48,5 m2/ώρα είναι ιδανική για παραγωγή banners, ενώ με 1,62 m πλάτος εκτύπωσης και eco sol max2 μελάνια εξωτερικού χώρου (πιστοποιημένα με  GREENGUARD Gold UL 2818 για ασφαλή χρήση και σε εσωτερικούς χώρους)  καλύπτεται η πλειοψηφία των εφαρμογών εκτύπωσης. Τα νεότερα χαρακτηριστικά Roland που ενσωματώνονται στο RF-640, είναι το ink cartridge switching system και μία εφαρμογή για ipad μέσω της οποίας ο χειριστής μπορεί να ελέγξει εξ΄αποστάσεως την κατάσταση και τις σημαντικότερες λειτουργίες του RF-640 (π.χ. test printing και cleaning, κ.α.). Χάρη στο ink cartridge switching system, όταν η κασέτα μελάνης τελειώσει,  μια δεύτερη αρχίζει να παρέχει μελάνη, ενώ η άδεια μπορεί να αλλαχθεί ενώ το μηχάνημα βρίσκεται σε λειτουργία. Έτσι αποφεύγεται η πιθανότητα να σταματήσει η εκτύπωση στη μέση.

Η γνωστή ευκολία χρήσης των εκτυπωτικών της Roland συμπληρώνεται στο RF-640 με την εμπρόσθια φόρτωση των μελανιών, τους μοχλούς στήριξης υλικών που βρίσκονται τόσο στο μπροστινό όσο και στο πισινό μέρος του μηχανήματος, τις ειδικές βάσεις που βοηθούν στη φόρτωση ακόμα και των βαρύτερων υλικών καθώς και τα ρυθμιζόμενα στηρίγματα ρολών και στις δύο πλευρές του take up.

Τέλος, Το RF-640 είναι ειδικά σχεδιασμένο για χαμηλό κόστος παραγωγής και εύκολη συντήρηση. Η υψηλής ακριβείας τεχνολογία ψεκασμού μελάνης μαζί με τα νέα βελτιστοποιημένα profiles για eco-sol max2 μελάνια συντελούν στην χαμηλή κατανάλωση μελανιού (έως και 20% σε σύγκριση με τα προηγούμενο μοντέλο). 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE www.atlasdigital.gr

Εφαρμογές:

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top