Αναζήτηση

Typodemons 2

Typodemons 2

Typodemons 2 – Η συνέχεια του βραβευμένου από το Ε.Β.Γ.Ε για τα Infographics και το Design Typodemons 1.

Ακόμη 75+1 πληροφορίες, συμβουλές και μυστικά παραγωγής για κάθε γραφίστα.

Ο «δαίμων του τυπογραφείου» πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.
Ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα που θα βοηθούσαν αποτελεσματικά ένα νέο επαγγελματία να αποφύγει τις πολλές συναντήσεις μαζί του.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στο σύγχρονο γραφίστα και περιέχει χρήσιμες συμβουλές – tips – για όλους τους τομείς της παραγωγής εντύπων (προεκτύπωση, εκτύπωση, βιβλιοδεσία) και επιλεγμένες πληροφορίες για σημαντικές λεπτομέρειες για τα μυστικά της κάρτας, πλάνα μοντάζ κλπ. Στόχος του είναι να προειδοποιήσει για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ακούσια, να σας γλυτώσει από μπελάδες και απρόσμενα κόστη, να δώσει τεχνικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις μηχανές που θα παράγουν το έντυπό σας και να σας συμβουλέψει για διάφορα θέματα συνεργασίας με τους τυπογράφους.

Ολόκληρη η θεματολογία του είναι βασισμένη σε τεχνικά δεδομένα, γραμμένη με απλό, λακωνικό και καθημερινό τρόπο, προκειμένου να μεταφέρει στο χαρτί εύκολα και κατανοητά την πείρα των πολλών ετών του συγγραφέα στο χώρο των γραφικών τεχνών, τόσο ως τυπογράφος όσο και ως βιβλιοδέτης.

Με τη βεβαιότητα ότι η γνώση θα πρέπει να μεταφέρεται και να εμπλουτίζεται στο πέρασμα του χρόνου, η ιδέα έγινε απόφαση και η απόφαση το βιβλίο typodemons.

Όταν αποφάσισα να γράψω το Typodemons 2, ένας φίλος από τον χώρο των Γραφικών Τεχνών με ρώτησε… «Καλά, τι άλλο έχει μείνει να γράψεις;» και εγώ του απάντησα «Οι δαίμονες είναι τόσοι πολλοί που δεν φαντάζεσαι πόσοι είναι…».

Το Typodemons 2 σχεδίασε και πάλι η Dolphins Communication με διαφορετικό lay out αλλά ίδια λογική και σχήμα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top